Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es posen en marxa quatre serveis de bus diaris entre l'Ametlla de Mar i Tortosa

Faran parada als principals punts de concentració turística de la zona com hotels i càmpings

ACN

Whatsapp

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa aquest dimecres, 1de juliol, un nou servei diari regular entre les poblacions de l'Ametlla de Mar i Tortosa, passant pel Perelló, l'Ampolla i l'Aldea. Funcionarà tot el juliol, agost i la primera quinzena de setembre amb dues expedicions d'anada i dues de tornada. Aquesta és una de les mesures incloses en el Pla de millora dels serveis de transport públic a les Terres de l'Ebre, elaborat pel Departament en col·laboració amb els ajuntaments i consells comarcals de la zona.

El Departament ha apuntat que aquest servei està pensat per millorar les connexions entre els municipis costaners del Baix Ebre i la capital de comarca i per donar resposta a la mobilitat interior i interurbana, ja que els busos passen pels principals punts de concentració de mobilitat de l'estiu -càmpings, hotels, zones de servei, mercat municipal, Ajuntaments, Club Nàutic i CAP-. També es potencia la intermodalitat, amb parades a les estacions de tren i d'autobusos.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También