Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Es reforça el servei de bus entre l'Ebre i BCN amb una expedició més en diumenge

El Departament de Territori també incorpora un nou servei des de Vinaròs fins a Tortosa

Redacció

Whatsapp
La companyia Hife presta els serveis de transport públic en autobús a les Terres de l´Ebre. Foto: Joan Revillas

La companyia Hife presta els serveis de transport públic en autobús a les Terres de l´Ebre. Foto: Joan Revillas

n El Departament de Territori i Sostenibilitat reforça a partir d’aquest diumenge les comunicacions amb autobús entre les Terres de l’Ebre i Barcelona amb una expedició més d’anada i una altra de tornada els diumenges, des de Tortosa i des del Montsià cap a Barcelona. A més, hi haurà un nou servei de Vinaròs a Tortosa els diumenges a la tarda.

Aquestes actuacions formen part del paquet de millores que Territori ha posat en marxa des de l’octubre passat a les Terres de l’Ebre amb l’abonament T-10/120, la línia de bus exprés que connecta Tortosa amb Alcanar i la connexió permanent entre les Terres de l’Ebre i l’aeroport del Prat amb el bus llançadora. Tots aquests serveis estan operats per la companyia Hife.

A partir d’aquest diumenge, hi haurà un bus que sortirà de Barcelona (c/ Numància) i de la parada de la T1 de l’aeroport de Barcelona-El Prat a les 17.30 h. Farà parada a l’Aldea, Tortosa, Amposta, la Ràpita, les Cases, Alcanar i Vinaròs. En sentit contrari, hi haurà un bus amb sortida des de Vinaròs a les 10.45 h; Alcanar a les 11.00 h; les Cases a les 11.05 h; la Ràpita a les 11.20 h; Amposta a les 11.40 h; Tortosa a les 11.50 h i l’Aldea a les 12.00 h.

El nou servei de Vinaròs direcció Tortosa tindrà sortida des de Vinaròs a les 20.30 h; Alcanar a les 20.40 h; les Cases a les 20.45 h; Alcanar platja a les 20.50 h; la Ràpita a les 21.00 h; Amposta a les 21.10 h i arribarà a Tortosa a les 21.30 h.

T-10/120

Entre les actuacions endegades per la Generalitat en transport públic a les Terres de l’Ebre, l’abonament T-10/120 permet viatjar per un euro entre les quatre comarques de les Terres de l’Ebre, fet que suposa un estalvi de més del 50% respecte al preu del bitllet senzill en els trajectes entre el Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre. Des de la incorporació d’aquest nou títol, l’octubre passat, més de 250.000 viatgers han utilitzat la T-10/120. Aquesta xifra representa que l’abonament ha tingut un grau de penetració del 54%.

A l’octubre també es va posar en marxa la línia exprés.cat entre Tortosa i Alcanar, amb 18 freqüències al dia (nou d’anada i nou de tornada), amb parades a Amposta, Sant Carles de la Ràpita i les Cases d’Alcanar. El servei redueix el temps del trajecte en 20 minuts respecte a la línia convencional.

Una altra de les incorporacions, al març, va ser la connexió permanent entre diversos municipis de les Terres de l’Ebre amb la terminal T1 de l’aeroport del Prat amb el servei llançadora, amb 20 expedicions diàries de dilluns a divendres, deu els dissabtes i vuit els diumenges i festius.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También