Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Escullen cinc projectes per fer un mirador a la Punta de la Banya

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ja té els cinc projectes finalistes per al concurs que va engegar aquest estiu

M.Pallás

Whatsapp
Els membres del jurat observant i considerant els projectes presentats. Foto: joan revillas

Els membres del jurat observant i considerant els projectes presentats. Foto: joan revillas

Els membres del Jurat del Concurs d’Idees per a la posterior redacció d’un projecte executiu per a la construcció d’un mirador de sal a la Punta de la Banya han seleccionat per unanimitat els 5 projectes finalistes de les 31 propostes presentades. 

Són els següents projectes: Salinia, Mur de sal, Lo port de la sal, Salt, Lo rogle. Ara, el proper divendres 29 de setembre, a les 11 hores, en un acte públic a la Casa de Fusta (Bassa de l’Encanyissada, Amposta), es lliuraran els accèssits i el premi.

Així mateix, també s’aprofitarà l’acte per conèixer el guanyador del concurs de l’exposició sobre la Casa de Fusta i s’exposaran les obres presentades dels dos concursos. 

El Parc Natural del Delta de l’Ebre va engegar aquest estiu dos concursos d’idees: d’una banda, la redacció d’un projecte executiu per a la construcció d’un mirador de sal a la Punta de la Banya, i de l’altra, la convocatòria d’un concurs d’idees per a la posterior redacció d’un projecte executiu per al disseny d’una nova exposició permanent a la Casa de Fusta i aprofitament i posada en valor dels dos patis adjacents.

Els concursos comptem amb el suport del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-Demarcació de l’Ebre i del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de les Terres de l’Ebre.

Importants premis

El primer concurs d’idees està destinat a la renovació de l’exposició permanent de la Casa de Fusta. Les propostes havien d’ajustar-se al nou títol de l’exposició ‘Béns i serveis de les zones humides’. L’autor o equip guanyador rebrà per l’encàrrec un diploma commemoratiu i 15.000 € (IVA inclòs) en el moment de l’entrega del projecte. 

L’altre concurs d’idees està destinat a la construcció d’un mirador de sal a la punta de la Banya. L’arquitecte o equip guanyador del concurs d’idees encapçalats per un arquitecte rebran així mateix per l’encàrrec un diploma commemoratiu i 9.000 € (IVA inclòs) en el moment de l’entrega del projecte.

Temas

Comentarios

Lea También