Escullen cinc projectes per fer un mirador a la Punta de la Banya

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ja té els cinc projectes finalistes per al concurs que va engegar aquest estiu

19 septiembre 2017 14:22 | Actualizado a 19 septiembre 2017 14:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els membres del Jurat del Concurs d’Idees per a la posterior redacció d’un projecte executiu per a la construcció d’un mirador de sal a la Punta de la Banya han seleccionat per unanimitat els 5 projectes finalistes de les 31 propostes presentades. 

Són els següents projectes: Salinia, Mur de sal, Lo port de la sal, Salt, Lo rogle. Ara, el proper divendres 29 de setembre, a les 11 hores, en un acte públic a la Casa de Fusta (Bassa de l’Encanyissada, Amposta), es lliuraran els accèssits i el premi.

Així mateix, també s’aprofitarà l’acte per conèixer el guanyador del concurs de l’exposició sobre la Casa de Fusta i s’exposaran les obres presentades dels dos concursos. 

El Parc Natural del Delta de l’Ebre va engegar aquest estiu dos concursos d’idees: d’una banda, la redacció d’un projecte executiu per a la construcció d’un mirador de sal a la Punta de la Banya, i de l’altra, la convocatòria d’un concurs d’idees per a la posterior redacció d’un projecte executiu per al disseny d’una nova exposició permanent a la Casa de Fusta i aprofitament i posada en valor dels dos patis adjacents.

Els concursos comptem amb el suport del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-Demarcació de l’Ebre i del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de les Terres de l’Ebre.

Importants premis

El primer concurs d’idees està destinat a la renovació de l’exposició permanent de la Casa de Fusta. Les propostes havien d’ajustar-se al nou títol de l’exposició ‘Béns i serveis de les zones humides’. L’autor o equip guanyador rebrà per l’encàrrec un diploma commemoratiu i 15.000 € (IVA inclòs) en el moment de l’entrega del projecte. 

L’altre concurs d’idees està destinat a la construcció d’un mirador de sal a la punta de la Banya. L’arquitecte o equip guanyador del concurs d’idees encapçalats per un arquitecte rebran així mateix per l’encàrrec un diploma commemoratiu i 9.000 € (IVA inclòs) en el moment de l’entrega del projecte.

Comentarios
Multimedia Diari