Escullen per segon cop les Terres de l'Ebre una de les 100 millors destinacions sostenibles del món

L’associació internacional Global Green Destinations ha escollit el territori ebrenc per segon any consecutiu en reconeixement als seus valors mediambientals 

30 septiembre 2017 14:27 | Actualizado a 01 octubre 2017 09:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’associació internacional Global Green Destinations ha escollit per segon any consecutiu les Terres de l’Ebre com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món, en reconeixement als seus valors mediambientals. 

Albert Folch, adjunt a la direcció del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, institució que gestiona aquesta marca turística, ha recollit el guardó que ho acredita de mans de Global Green Destinations, durant un acte celebrat aquest dijous a Cascais, a Portugal.

El lliurament del guardó ha tingut lloc en el marc del congrés que se celebra aquests dies a Portugal, i en el qual les Terres de l’Ebre participen activament. Dues presentacions dels responsables del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre serviran per apropar les accions que s’impulsen en matèria de turisme sostenible. 

Una tractarà sobre el festival de cinema sostenible que es va organitzar a les terres de l’Ebre el mes de maig. I l’altra servirà per presentar la destinació turística Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera i la seva estratègia de promoció lligada a posar en relleu els espais naturals protegits i l’activitat humana en aquest territori.
Turisme responsable

Global Green Destinations és una associació global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. 

L’entitat té com a objectiu la creació d’eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública. Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l’objectiu és enfortir el perfil d’aquests indrets envers el turisme responsable i verd. 

El Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre treballa intensament en aquest àmbit, amb l’ajuda de diverses institucions del territori, com el COPATE, gestor del projecte Reserva de la Biosfera. Precisament l’any 2017 ha estat declarat l’Any del Turisme Sostenible per les Nacions Unides.

Comentarios
Multimedia Diari