Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Emergència sanitària

Esport a casa solidari per la investigació contra la Covid-19

L’Associació de Curses de Muntanya de l’Ebre celebra diumenge la iniciativa #MouteCircuitEbre

ENRIC ALGUERÓ

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una cursa. Foto: DT

Imatge d'arxiu d'una cursa. Foto: DT

Des de l’Associació de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre (AECMTE) entitat que, juntament amb entitats i clubs del territori, organitza el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, han creat el #MouteCircuitEbre, iniciativa que tindrà lloc el 12 d’abril.

La situació de confinament per la Covid-19 amb mesures que ha suposat la cancel·lació de tres de les proves del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, concretament La Cameta Coixa de Miravet, Trencacims Paüls i el Km Vertical de Roquetes, obliga els organitzadors i participants de les curses a quedar-se a casa, fet que ha portat a reduir moltes de les seues activitats quotidianes, entre elles l’exercici físic a l’exterior.

El projecte #MouteCircuitEbre, té un primer objectiud’incentivar a fer exercici físic; el segon, tant o més important com el primer, és aconseguir donacions a diferents col·lectius que treballen en la investigació i suport als afectats per la Covid-19, i el tercer és que formarà part de «YoMeCorono», un projecte solidari, esportiu i global.

La iniciativa es durà a terme aquest diumenge entre les 9.30 i 13 hores. La retransmissió en directe començarà pel canal de YouTube del CircuitEbre amb la presentació de la iniciativa i, a partir de les 10 hores, els participants ja podran fer l’activitat que hagin triat.

L’activitat física dels participants anirà en funció de les seues possibilitats depenent dels recursos que tinguin a casa seua, ja sigui córrer en cinta, fer bicicleta estàtica o en corró, el·líptica, pujar i baixar escales, córrer pel jardí o terrassa, entre altres.

Les inscripcions es poden fer fins el diumenge a les 20 hores. El motiu de tenir la inscripció oberta fins a les 20 hores, tot i que l’horari de l’activitat és al matí, és per poder donar més temps a poder recollir donacions i per si algú no li va bé l’horari de matí per realitzar l’activitat. Per a inscriure’s només cal emplenar el formulari on, a més de les dades personals, s’haurà d’indicar quin tipus d’activitat es realitzarà, quina distància es recorrerà i a quina entitat es vol fer el donatiu.

La inscripció es formalitzarà enviant el justificant de la transferència, per l’import que cadascú vulgui a l’entitat que el mateix participant hagi triat. El formulari estarà a la web www.circuitebre.cat i d’allí mateix també es podrà descarregar el dorsal per participar en la iniciativa.

Comentarios

Lea También