Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Esquerra guanya a Tortosa, Amposta, la Ràpita i Deltebre

Els republicans obtenen la victòria a les principals poblacions de les Terres de l’Ebre i JuntsxCat ho fa a pobles petits 

A.Caralt

Whatsapp
Votants al col·legi electoral del pavelló de Roquetes, amb el mural que recorda l’1 d’Octubre  tapat. FOTO: acn

Votants al col·legi electoral del pavelló de Roquetes, amb el mural que recorda l’1 d’Octubre tapat. FOTO: acn

Esquerra Republicana ha guanyat a les principals ciutats de les Terres de l’Ebre. A Tortosa s’ha apropat al 30 per cent dels vots i ha superat per poc a JuntsxCatalunya (27,52 %). El tercer lloc, amb el 17,43 %, ha estat per Ciutadans, que no té representació al municipi, mentre que els socialistes han quedat en quart lloc.

A la capital del Montsià, Amposta, s’ha produït la mateixa relació de forces. ERC ha guanyat amb el 39,70 per cent, seguit de lluny per Junts per Catalunya (21,91 %), Ciutadans (16,47 %) i el PSC (8,89 %).

Els republicans s’han imposat també amb molta distància sobre el segon a Sant Carles de la Ràpita, municipi víctima de la violència policial l’1 d’Octubre.  Han obtingut el 40,82 per cent dels vots, mentre que Junts per Catalunya s’ha quedat amb el 25,38 %, Ciutadans amb el 12,85 i el PSC amb el 8,41 %. 

La victòria republicana s’ha estès també a Deltebre, amb un ajustada victòria sobre el partit de Puigdemont, i a Alcanar, amb una victòria àmplia sobre la mateixa relació de partits.

Junts per Catalunya, al seu torn, en guanyat en diversos pobles de les Terres de l’Ebre, i en les ciutats ha quedat en segon lloc en la immensa majoria de casos. Ciutadans, al seu torn, malgrat no tenir cap regidor a les Terres de l’Ebre ha quedat en tercer lloc en la majoria de municipis.

Comentarios

Lea También