Esquerra guanya a Tortosa, Amposta, la Ràpita i Deltebre

Els republicans obtenen la victòria a les principals poblacions de les Terres de l’Ebre i JuntsxCat ho fa a pobles petits 

21 diciembre 2017 22:40 | Actualizado a 30 diciembre 2017 10:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Esquerra Republicana ha guanyat a les principals ciutats de les Terres de l’Ebre. A Tortosa s’ha apropat al 30 per cent dels vots i ha superat per poc a JuntsxCatalunya (27,52 %). El tercer lloc, amb el 17,43 %, ha estat per Ciutadans, que no té representació al municipi, mentre que els socialistes han quedat en quart lloc.

A la capital del Montsià, Amposta, s’ha produït la mateixa relació de forces. ERC ha guanyat amb el 39,70 per cent, seguit de lluny per Junts per Catalunya (21,91 %), Ciutadans (16,47 %) i el PSC (8,89 %).

Els republicans s’han imposat també amb molta distància sobre el segon a Sant Carles de la Ràpita, municipi víctima de la violència policial l’1 d’Octubre.  Han obtingut el 40,82 per cent dels vots, mentre que Junts per Catalunya s’ha quedat amb el 25,38 %, Ciutadans amb el 12,85 i el PSC amb el 8,41 %. 

La victòria republicana s’ha estès també a Deltebre, amb un ajustada victòria sobre el partit de Puigdemont, i a Alcanar, amb una victòria àmplia sobre la mateixa relació de partits.

Junts per Catalunya, al seu torn, en guanyat en diversos pobles de les Terres de l’Ebre, i en les ciutats ha quedat en segon lloc en la immensa majoria de casos. Ciutadans, al seu torn, malgrat no tenir cap regidor a les Terres de l’Ebre ha quedat en tercer lloc en la majoria de municipis.

Comentarios
Multimedia Diari