Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Estabilitzat l'incendi forestal de Batea

Ha cremat una mitja hectàrea de bosc

Àngel Juanpere

Whatsapp
Els bombers han aconseguti estabilitzar l'incendi. Foto: Bombers de la Generalitat

Els bombers han aconseguti estabilitzar l'incendi. Foto: Bombers de la Generalitat

A dos quarts d'una de la tarda d'avui dimecres s'ha declarat un incendi forestal al terme municipal de Batea, a la Terra Alta. El foc es localitza a la zona boscosa dels Gassos.

En rebre's l'avís s'han mobilitzat cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat dels parcs de Gandesa, Móra d'Ebre, Ascó, Tivissa i de la Regió d'Emergències.

L'incendi està en un indret d'accés complicat, han indicat els bombers. A més, el vent empeny les flames cap el bosc. 

Tot i les complicacions, aquest migdia els Bombers han donat per estabilitzat el foc, a les 14.36 hores. Tot i així, els bombers han estat hores remullant la zona cremada per evitar una revifalla.

Els agents rurals van perimetrar el sinsitre i van assenyalar que s'haven cremat 4.546 metres quadrats de vegetació forestal. La possible causa del foc ha estat la crema de restes vegetals sense les condicions de l'autorització donada.

Segons els agents rurals, el perill d'incendi a les Terres de l'Ebre continua sent molt elevat. Les cremes s'han de fer a més de 25 metres de la forest, cal tenir una franja de més de tresmetres neta de vegetació al seu voltant i que no es pot abandonar el foc fins que estigui ben apagat

Temas

Comentarios

Lea También