Estabilitzat l'incendi forestal de Batea

Ha cremat una mitja hectàrea de bosc

09 mayo 2018 12:03 | Actualizado a 09 mayo 2018 19:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A dos quarts d'una de la tarda d'avui dimecres s'ha declarat un incendi forestal al terme municipal de Batea, a la Terra Alta. El foc es localitza a la zona boscosa dels Gassos.

En rebre's l'avís s'han mobilitzat cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat dels parcs de Gandesa, Móra d'Ebre, Ascó, Tivissa i de la Regió d'Emergències.

L'incendi està en un indret d'accés complicat, han indicat els bombers. A més, el vent empeny les flames cap el bosc. 

Tot i les complicacions, aquest migdia els Bombers han donat per estabilitzat el foc, a les 14.36 hores. Tot i així, els bombers han estat hores remullant la zona cremada per evitar una revifalla.

Els agents rurals van perimetrar el sinsitre i van assenyalar que s'haven cremat 4.546 metres quadrats de vegetació forestal. La possible causa del foc ha estat la crema de restes vegetals sense les condicions de l'autorització donada.

Segons els agents rurals, el perill d'incendi a les Terres de l'Ebre continua sent molt elevat. Les cremes s'han de fer a més de 25 metres de la forest, cal tenir una franja de més de tresmetres neta de vegetació al seu voltant i que no es pot abandonar el foc fins que estigui ben apagat

Comentarios
Multimedia Diari