Eva Amposta és la nova alcaldessa del Pinell de Brai

Substitueix Marc Martínez en el càrrec i és una de les primeres autoritats municipals més joves de Catalunya, amb només 25 anys 

28 enero 2018 17:37 | Actualizado a 30 enero 2018 18:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Eva Amposta (el Pinell de Brai, 1993) és la nova alcaldessa del Pinell de Brai. Aquesta setmana ha substituït en el càrrec Marc Martínez, d’Entesa pel Pinell. Eva Amposta es converteix així en la primera alcaldessa de la història del Pinell de Brai. 
Fins ara, Amposta ocupava la regidoria de Cultura, Desenvolupament Local, Festes i Participació Ciutadana de l’Ajuntament. També cal recordar que acabarà la legislatura com l’única alcaldessa de la Terra Alta.

A més d’aquests detalls convé destacar que Amposta és una de les primeres autoritats municipals més joves de Catalunya, amb 25 anys acabats de fer. L’alcaldessa, abans de començar la seua trajectòria política, ja estava vinculada amb diferents moviments de defensa del territori ebrenc. Actualment és tècnica de desenvolupament local a la zona del baix Aragó. La nova alcaldessa ha explicat que queda poc més d’un any de mandat i que el seu objectiu és culminar el projecte iniciat fa tres anys. 
«Al grup no hem fet mai personalismes i hem viscut el canvi com un mer tràmit. Abans hi havia Marc Martínez i ara hi sóc jo, ja està, el que importa és seguir portant el nostre projecte social al poble», explica Eva Amposta al Diari.

Garantir la qualitat de vida

L’alcaldessa explica que una de les prioritats per al poble és sanejar la situació econòmica de l’Ajuntament. 
«Teníem una situació molt dolenta i volem arribar a deute zero, la qual cosa estem a punt d’aconseguir», detalla. 

Les seues línies de treball estaran centrades així mateix en els projectes socials i en un «tracte just per als municipis petits» com el cas del Pinell de Brai, que té un miler d’habitants. 

«Volem garantir la qualitat de vida, que la gent puga i vulga viure al poble, que la qualitat de vida no siga una qüestió del nombre de persones que viuen al municipi», conclou.

Comentarios
Multimedia Diari