Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Explosió de llum i color per rebre els Reis Mags a Tortosa, en una cavalcada ambientada en els parcs temàtics

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar pel riu a l’embarcador del Mercat Municipal, per després desfilar pels carrers de la ciutat acompanyats de més de 500 persones i un total de 23 carrosses amb elements mòbils

Maria Noche

Whatsapp
El Rei Baltasar desfilant pels carrers de Tortosa sobre una de les tradicionals cucaferes de la ciutat. FOTO: Joan Revillas

El Rei Baltasar desfilant pels carrers de Tortosa sobre una de les tradicionals cucaferes de la ciutat. FOTO: Joan Revillas

Els Reis Mags d’Orient arribaven a Tortosa ahir a la tarda per omplir la ciutat de llum i color. Música, ball, elements animats i molts caramels protagonitzaven la desfilada de la cavalcada dels Reis. Aquest any la temàtica girava al voltant de diferents parcs temàtics: el parc dels clicks de Playmobil, Disneyland i PortAventura van traslladar una part d’ells als carrers de la ciutat.

Els Reis van arribar a l’embarcador del mercat Municipal i es van dirigir a l’Ajuntament perquè l’alcalde els fes l’entrega de les claus de la ciutat. Des de ben aviat l’avinguda Generalitat s’omplia de gom a gom de famílies amb nens impacients, que esperaven atents el mínim senyal que els indiqués que ja venien els Reis. 

Disney arribava a Tortosa amb els mítics personatges de Mickey i Minnie i molta música. FOTO: Joan Revillas

Ningú es volia perdre l’espectacle, i tots volien agafar lloc a primera línia. Els jocs entre els nens entusiasmats, i les salutacions i converses entre amics i coneguts que esperaven junts l’esdeveniment, creaven un ambient màgic als carrers. Tots junts, per rebre els Reis Mags.

Per totes bandes ressonaven les veus tènues dels més petits preguntant: «Quan venen els Reis?» La seva il·lusió i innocència es transmetia a tot aquell qui era prop. Quan es van començar a sentir repicar els tambors de lluny, tots tenien els ulls ben oberts per no perdre’s cap detall i que no se’ls passés de llarg el moment de demanar als Reis que els portessin molts regals. Cada cop se sentien més prop els tambors, i el carrer s’inundava de crits: «Ja venen, ja venen!»

Els nens emocionats rebien el Rei Melcior a Amposta. FOTO: Joan Revillas

Els tambors i la música van acompanyar en tot moment la desfilada. Personatges playmobils, espies reials vigilant i fent preguntes a tots els nens, per assegurar-se que s’haguessin portat bé; patges reials carregats amb els regals, la bústia reial preparada per si algú encara volia tirar la carta als Reis d’última hora o els camells, formaven part d’una desfilada amb més de 500 persones participants i amb 23 carrosses diferents amb elements mòbils.

Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaven sobre les tradicionals cucaferes de Tortosa. Amb la seva arribada, es va destapar la immensa pluja de caramels, acompanyada de la lluita per veure qui aconseguiria guardar-ne més. L’emoció dels nens va augmentar encara més, si és que era possible, quan va arribar el torn de les carrosses Disney. Personatges com Mickey i Minnie, els cotxes de Cars o Dumbo i els personatges del circ, van aconseguir donar-li encara més màgia a l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaven pel riu Ebre fins a l’Embarcador d’Amposta. FOTO: Joan Revillas

A la vegada, els Reis Mags arribaven pel riu a la població d’Amposta, parant a l’Embarcador i iniciant allí la desfilada de la cavalcada, que aquest any estava inspirada en la temàtica i la màgia de les ‘Mil i una nits’.

Temas

Comentarios

Lea También