Explosió de llum i color per rebre els Reis Mags a Tortosa, en una cavalcada ambientada en els parcs temàtics

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar pel riu a l’embarcador del Mercat Municipal, per després desfilar pels carrers de la ciutat acompanyats de més de 500 persones i un total de 23 carrosses amb elements mòbils

06 enero 2018 09:04 | Actualizado a 06 enero 2018 09:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Reis Mags d’Orient arribaven a Tortosa ahir a la tarda per omplir la ciutat de llum i color. Música, ball, elements animats i molts caramels protagonitzaven la desfilada de la cavalcada dels Reis. Aquest any la temàtica girava al voltant de diferents parcs temàtics: el parc dels clicks de Playmobil, Disneyland i PortAventura van traslladar una part d’ells als carrers de la ciutat.

Els Reis van arribar a l’embarcador del mercat Municipal i es van dirigir a l’Ajuntament perquè l’alcalde els fes l’entrega de les claus de la ciutat. Des de ben aviat l’avinguda Generalitat s’omplia de gom a gom de famílies amb nens impacients, que esperaven atents el mínim senyal que els indiqués que ja venien els Reis. 

Ningú es volia perdre l’espectacle, i tots volien agafar lloc a primera línia. Els jocs entre els nens entusiasmats, i les salutacions i converses entre amics i coneguts que esperaven junts l’esdeveniment, creaven un ambient màgic als carrers. Tots junts, per rebre els Reis Mags.

Per totes bandes ressonaven les veus tènues dels més petits preguntant: «Quan venen els Reis?» La seva il·lusió i innocència es transmetia a tot aquell qui era prop. Quan es van començar a sentir repicar els tambors de lluny, tots tenien els ulls ben oberts per no perdre’s cap detall i que no se’ls passés de llarg el moment de demanar als Reis que els portessin molts regals. Cada cop se sentien més prop els tambors, i el carrer s’inundava de crits: «Ja venen, ja venen!»

Els tambors i la música van acompanyar en tot moment la desfilada. Personatges playmobils, espies reials vigilant i fent preguntes a tots els nens, per assegurar-se que s’haguessin portat bé; patges reials carregats amb els regals, la bústia reial preparada per si algú encara volia tirar la carta als Reis d’última hora o els camells, formaven part d’una desfilada amb més de 500 persones participants i amb 23 carrosses diferents amb elements mòbils.

Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaven sobre les tradicionals cucaferes de Tortosa. Amb la seva arribada, es va destapar la immensa pluja de caramels, acompanyada de la lluita per veure qui aconseguiria guardar-ne més. L’emoció dels nens va augmentar encara més, si és que era possible, quan va arribar el torn de les carrosses Disney. Personatges com Mickey i Minnie, els cotxes de Cars o Dumbo i els personatges del circ, van aconseguir donar-li encara més màgia a l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

A la vegada, els Reis Mags arribaven pel riu a la població d’Amposta, parant a l’Embarcador i iniciant allí la desfilada de la cavalcada, que aquest any estava inspirada en la temàtica i la màgia de les ‘Mil i una nits’.

Comentarios
Multimedia Diari