ExpoClick retira la maqueta de la manifestació contra els empresonaments

El diorama havia generat polèmica a les xarxes tot i que, segons l'alcalde, no incompleix cap normativa

12 noviembre 2017 19:55 | Actualizado a 12 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

ExpoClick Amposta ha retirat una maqueta que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers de la Generalitat i dels líders de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.         

La decisió l’ha pres Somosclicks, organitzadors de l’esdeveniment, després que el diorama hagi generat polèmica a les xarxes socials i alguns mitjans digitals se n’hagin fet ressò i vegin «adoctrinament» en la composició. 

Segons l’alcalde, Adam Tomàs, als organitzadors «els va fer temor» i, després de reunir-se també amb expositors i venedors de fora de Catalunya, van acabar retirant la maqueta dissabte passat a la nit.  

L’alcalde de la capital del Montsià considera que el diorama no incompleix cap normativa de Playmobil i, pèr això, el consistori els va donar suport perquè la mantinguessin, si així ho volien.

Tomàs ha explicat a l’ACN que el consistori es planteja querellar-se contra dos dels mitjans per unes notícies publicades sobre l’assumpte que considera «tergiversades i surrealistes».

ExpoClick s’ha celebrat al pavelló firal d’Amposta presentant més de 80 diorames per al públic infantil i adult durant tot el cap de setmana.

Comentarios
Multimedia Diari