ExpoEbre estrena espais per als emprenedors i les celebracions

Dissabte s’inaugura la 74a edició de la Fira, que arriba amb un saló dedicat a les celebracions i un altre als projectes empresarials

26 abril 2018 08:43 | Actualizado a 27 abril 2018 15:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja està tot a punt per acollir una nova edició de la Fira ExpoEbre, a Tortosa, que arrenca aquest dissabte i s’allarga fins al dimarts 1 de maig. Enguany s’assoleix la 74a edició amb dues destacades novetats: d’una banda, el saló Celebrem!, amb empreses i expositors relacionats amb tot allò necessari per a una celebració; de l’altra, l’espai ExpoActiva, on participen els emprenedors del Viver d’Empreses de la ciutat. 

Així, el saló Celebrem! tindrà el seu espai propi dins la Fira ExpoEbre, amb empreses i expositors que lluiran importants decorats, amb més d’una vintena de participants sobre el món de la moda, l’organització d’esdeveniments, les joies, la restauració i l’hostaleria o la fotografia
El regidor de Fires de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, acompanyat del director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, han explicat que aquest saló serà clau en les properes edicions d’ExpoEbre i que en volen fer un especial impuls.

També com a novetat, els emprenedors participaran dissabte al matí en una jornada de speech o presentacions dels seus productes i serveis. El dilluns se celebrarà un workshop, per conèixer de primera mà els expositors d’Expoactiva. La reserva de la cita es pot fer del 26 al 29 d’abril.
La inauguració serà aquest dissabte a les 12 hores, a càrrec de l’Associació de Dones empresàries, directives i emprenedores de les Terres de l’Ebre. «Darrerament és un col·lectiu que està sent molt actiu, i creiem que la responsabilitat de ser qui inaugure la fira reforça la repercussió que mereixen per la tasca que fan», ha explicat el regidor de Fires de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann.

Més novetats
En la darrera edició de la fira, es van augmentar les visites d’un 21%, amb un total de 35.000 assistents, i es va comptar amb més de 180 expositors.

Els visitants a Expoebre 2018 gaudiran també com a novetat d’una exposició de clicks dels atractius turístics de Tortosa i les Terres de l’Ebre. Amb la col·laboració de l’Associació d’afeccionats Somos Clicks, els visitants descobriran un espai a l’interior del pavelló firal a tocar de la fira d’activitats amb la presentació de cinc diorames que recrearan diversos paisatges del patrimoni turístic, construïts amb maquetes i clicks: la Tortosa romana, l’eixample de Tortosa, l’estació de tren al segle XIX, el delta de l’Ebre, els paisatges de conreus i l’horta, i la Via Verda. 

En paral·lel a aquesta exposició es farà un concurs  d’Instagam on amb el hashtag #dertoclick els visitants hi podran participar fotografiant els seus clicks amb els monuments de la ciutat. Hi haurà premis per als guanyadors per votació popular i també per part d’un jurat.

També el sector de l’automoció té un pes destacat en aquesta fira, que hi dedica un gran espai, a l’exterior del pavelló firal de Remolins. 
A més a més, al voltant del pavelló s’hi instal·laran les parades de fireta i artesania, així com les atraccions per als més petits. Enguany n’hi haurà algunes de noves.

Cal recordar que des de fa uns anys la fira, que porta per lema ‘La fira de primavera’, és completament gratuïta i s’ofereix un servei de bus urbà gratuït per tota la ciutat per facilitar l’assistència. La fira tanca al migdia des de fa un parell d’edicions, de forma que l’horari és de 10.30 a 14 hores i de 16 a 21 hores.
 

Comentarios
Multimedia Diari