Exposen els bolets que es poden trobar al bosc ebrenc

Les Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre ofereixen una sortida guiada al camp, amb experts de l’associació Bitxac

03 noviembre 2018 16:00 | Actualizado a 07 noviembre 2018 10:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Micològica de les Terres de l’Ebre ‘Bitxac’, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta organitzen les XIV Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre, que van arrencar ahir i s’allargaran fins demà diumenge. 

Les jornades inclouen una extensa mostra micològica on es podrà conèixer i veure una part important de la rica varietat de bolets que podem trobar a les Terres de l’Ebre i comarques veïnes.

A més, el programa d’activitats inclou visites guiades a la mostra i una sortida guiada gratuïta per conèixer en el camp els nostres bolets i on els participants aniran acompanyats dels micòlegs de l’Associació ‘Bitxac’, que permetrà als assistents conèixer les diferents espècies de fongs que es troben en l’excursió que es realitzarà al llarg del matí. La trobada és demà a les 7:00 h, davant del Museu de les Terres de l’Ebre. 

Al llarg dels tres dies de les jornades tothom que vulgui també pot col·laborar facilitant bolets recollits per ells mateixos, per tal de que siguin examinats pels micòlegs de l’associació Bitxac i després incorporar-los a la mostra micològica.

La catorzena Mostra Micològica es va obrir ahir i avui es pot visitarde 10 a 14 h i de 17 a 20 h, mentre que demà l’horari serà d’11 a 14 hores. Pel que fa a les visites guiades a l’exposició, hi ha programat també un passi aquesta tarda a les 18.30 hores, a càrrec dels membres de l’associació Bitxac. 

Comentarios
Multimedia Diari