Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició de Josep Bahima a Tortosa

«Paisatges de petit format», a l’espai cultural i gastronòmic Lo Portal De Tamarit

Núria Messeguer

Whatsapp
Imatge de l’exposició al Portal de Tamarit de Tortosa. FOTO:Joan Revillas

Imatge de l’exposició al Portal de Tamarit de Tortosa. FOTO:Joan Revillas

«Paisatges de petit format» és l’exposició del pintor roquetenc Josep Bahima que s’ha inaugurat a l’espai cultural i gastronòmic Lo Portal De Tamarit de Tortosa. «Em va agradar el lloc perquè era menut i amb un encant especial» explica Bahima,«per adaptar-me a ell vaig pensar que el millor era exposar obres de petit format».

Un format nou per a l’artista, ja que «no és comú presentar obres tan petites». Però que també li ha suposat un repte «has de plasmar les mateixes sensacions que en un quadre gran, però amb un espai molt més limitat». 

Els colors, les pinzellades ràpides i la llum, són els protagonistes d’aquesta petita mostra. La seva obra respira l’essència mediterrània i rural molt vinculada a la vida propi autor: «m’agrada observar la natura per conéixer-la i així, poder-la plasmar». Segons l’autor la natura més «salvatge, indomable i deixada pel pas dels anys» és un dels seus referents en el moment de crear.

L’autor també ha explicat al Diari la necessitat de fer una col·lectiva d’artistes de les Terres de l’Ebre per exportar així el nostre art. «Cada artista va a la seva i fa el que pot, però cal un col·lectiu conjunt per a exportar la marca Terres de l’Ebre». Perquè és amb la unió quan es fa la força. 

Temas

Comentarios