Ferit molt greu un camioner en un accident a l'AP-7 a Ulldecona

Ha creuat la mitjana de l'autopista i el remolc s'ha encès

09 agosto 2020 08:22 | Actualizado a 09 agosto 2020 10:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conductor d'un camió ha resultat ferit molt greu, a primeres hores d'aquest matí, en un accident de trànsit ocorregut a l'autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal d'Ulldecona.

Els fets han tingut lloc a tres quarts de vuit d'aquest matí en el punt quilomètric 336,900.

Segons fonts del Servei Català de Trànsit, el vehicle circulava sentit Tarragona quan, per causes desconegudes, el conductor ha perdut el control i el camió ha quedat creuat entre els dos sentits de circulació.

Davant aquest fet, els Mossos d'Esquadra han hagut de tallar totalment els quatre carrils de l'autopista. Així ha estat fins a les 9.11 hores, quan s'ha pogut obrir un carril en casa sentit.

Després de l'accident, el remolc -que anava carregat de fruita i verdura- s'ha començat a encendre. Fins el lloc s'han traslladat cinc dotacions de bombers per apagar les flames i atendre el ferit.

El conductor ha estat evacuat en helicòpter medicalitzat del SEM a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Per la seva part, un altre ocupant ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital Comarcal d'Amposta.

Mossos d'Esquadra ha enviat al lloc quatre patrulles i el SEM dues ambulàncies, a més de l'helicòpter.

A dos quarts d'onze continuen tallats dos carrils, a l'espera de poder retirar el camió i la càrrega.

Comentarios
Multimedia Diari