Ferré confia en l'arxivament de la denúncia per la seva propietat al Delta

El PSC va denunciar l'any 2004 possibles irregularitats urbanístiques, però la polèmica va quedar en no res

19 mayo 2017 21:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’exalcalde convergent d’Amposta, Manel Ferré, es mostra tranquil davant la denúncia presentada contra ell pel Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil com a promotor d’una construcció a l’espai d’interès natural dels Ullals de Baltasar, al delta de l’Ebre.

Segons la imputació, la construcció tindria llicència com a magatzem agrícola quan en realitat seria una segona residència, en una zona protegida. La denúncia ha estat remesa a la Fiscalia de Medi Ambient de Tarragona.

Segons ha explicat l’exalcalde al Diari, aquesta qüestió ja va ser motiu de polèmica fa onze anys, quan es va fer l’obra, «però va quedar en no res». En aquest sentit, Ferré confia en l’arxivament de les diligències perquè considera que va actuar correctament i lamenta «l’actual judicialització de la política».

En efecte, la polèmica per aquesta construcció a tocar del paratge dels Ullals de Baltasar es remunta als anys 2004 i 2005, quan el grup del PSC a l’oposició al consistori va denunciar el que considerava «irregularitats urbanístiques» per part de Ferré, en aquells moment primer tinent d’alcalde i regidor de Governació de l’Ajuntament d’Amposta.

El llavors portaveu Antoni Espanya, ara retirat de la política municipal, celebra que finalment se’ls hagi donat la raó en les seves denúncies, que van quedar en no res fa una dècada, tot i remetre la informació a la Fiscalia. «Vam haver de suportar una gran pressió per haver fet aquesta denúncia i finalment el temps ens ha donat la raó», assegura Espanya al Diari.

Comentarios
Multimedia Diari