Festival Foodtrucks els dies 6 i 7 d'Abril a Amposta

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de l’edició dels Foodstrucks de l’any passat.

Imatge de l’edició dels Foodstrucks de l’any passat.

Prop d’una vintena de caravanes de menjar, deu tipus de cerveses artesanes a la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay, una concentració de vespes clàssiques i exposició de Harley Davidson i de cotxes clàssics, exhibicions de circ i moltes activitats més ambientades en l’estètica dels anys 60 ompliran els dies 6 i 7 d’abril el Parc dels Xiribecs d’Amposta.

Serà dins la tercera edició del Festival FoodTrucks d’Amposta que enguany arriba amb una gran novetat: s’allarga a dos dies. «Teníem moltes demandes de persones que en dissabte no podien participar i ens demanaven que ho ampliéssim a diumenge», assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot posant en valor que Amposta va ser un dels primers municipis de les Terres de l’Ebre en organitzar una activitat d’aquestes característiques. Així, enguany, el Festival FoodTrucks s’obrirà a les dotze del migdia del dissabte 6, fins a les dotze de la nit, i el diumenge 7 anirà de les deu del matí a les set de la tarda.

El programa es complementa amb actuacions de quatre escoles de ball de la ciutat, que faran actuacions ambientades en l’estètica pin-up i amb les activitats del Dia mundial del circ, per l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta.

Temas

Comentarios