Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Foc en una granja sense animals a Santa Bàrbara

Crema la palla preparada per a pollets i ha quedat afectada part de la instal·lació elèctrica.

Jordi Cabré

Whatsapp
Fins a quatre dotacions de Bombers s'han desplaçat finsa la granja de Santa Bàrbara. FOTO: Bombers

Fins a quatre dotacions de Bombers s'han desplaçat finsa la granja de Santa Bàrbara. FOTO: Bombers

Els Bombers de la Generalitat han apagat a primera hora d'aquesta tarda un foc declarat en una granja sense animals situada al terme municipal de Santa Bàrbara (Montsià), concretament les naus estan ubicades a l'alçada del quilòmetre 17 de la carretera T-331.

Segons expliquen fonts de Bombers, el foc s'hauria declarat cap a les 15.30 hores d'aquesta tarda de dilluns i un cop rebut l'avís, s'han enviat fins a queatre dotacions dels parcs de Tortosa i Amposta.

El foc hauria cremat part de la palla fresca situada a les naus. Estaria preparada per l'arribada imminent de pollets per convertir-los en pollastres. Les flames que no han sortit de l'estructura també han afectat als abeuradors i a les menjadores d'aquesta granja de Santa Bàrbara.

Després d'apagar les flames, controlades pels Bombers a les quatre de la tarda, el foc s'ha donat per extingit poc després, a les 16.33 hores.

Els danys materials del foc també ha afectat a alguna de les portes interiors i al sistema elèctric d'aquesta granja de pollastres.

Les primeres estimacions apunten a què la meitat dels 600 metres quadrats que tindria en naus la granja estarien afectats per aquest incendi.

Ningú ha resultat ferit ni tampoc cap animal, ja que la granja estava totalment buida.

Temas

  • Santa Bàrbara

Comentarios

Lea También