Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Terra Alta

Foment destinarà 6,5 milions a la millora de l’N-420 a la demarcació de Tarragona

REDACCIÓ

Whatsapp
l'N-420 a Gandesa. Foto: Joan Revillas

l'N-420 a Gandesa. Foto: Joan Revillas

El Ministeri de Foment ha licitat un contracte de 6,54 milions d’euros per a la millora de la carretera N-420 al seu pas per la demarcació de Tarragona.

En concret, s’actuarà entre el final de l’autovia T-11 a Reus, al punt quilomètric 869, i fins al límit administratiu entre la Terra Alta i la Matarranya (a l’Aragó), al 781.

A més, també es preveu millorar diversos trams de l’antiga N-420 al llarg d’aquest mateix recorregut.

Els contractes de serveis per a l’execució d’operacions de conservació i explotació en la Xarxa de Carreteres de l’Estat tenen l’objectiu de realitzar els treballs de serveis de comunicacions, serveis de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d’energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

Així mateix també es realitzaran els treballs de desbrossament, fresats i reposició de el ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les tasques de conservació ordinària de les vies al seu càrrec.

Rehabilitació de l’N-340

D’altra banda, el Ministeri de Foment també ha formalitzat el contracte d’obres per a la rehabilitació del ferm d’un tram de setze quilòmetres de l’N-340 entre els municipis del Perelló i l’Ametlla de Mar.

Els treballs es faran en concret entre el punt quilomètric 1.106 i el 1.122.

Cal recordar que el passat novembre, el Ministeri de Foment també va aprovar l’expedient d’informació pública i de forma definitiva el projecte de traçat per la construcció de tres rotondes i la millora de quatre nusos viaris al tram ebrenc de la carretera N-340.

Les noves glorietes se situen als punts quilomètrics 1.068,3, al terme de Sant Carles de la Ràpita; 1.078, a Amposta; i 1.069, a l’Ampolla.

Els enllaços millorats se situen concretament als punts quilomètrics 1.065,6, a Alcanar, on es construiran dos glorietes laterals per disposar d’un enllaç tipus de diamant amb pesos; al 1.073,9, a Sant Carles de la Ràpita, amb una glorieta a l’N-340a per ordenar correctament els moviments de l’enllaç existent; i al 1.113,4, a l’Ametlla de Mar, també amb dos glorietes laterals.

Comentarios

Lea También