Fotografiat a l'Aldea conduint a 215 km/h i sense carnet

Els Mossos el van interceptar a Salou. És un conductor de 31 anys de nacionalitat belga.

05 diciembre 2017 17:00 | Actualizado a 05 diciembre 2017 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de les Àrees Regionals de Trànsit de les Regions Policials Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona han detingut aquesta matinada un home de 31 anys, de nacionalitat belga i amb domicili a Bèlgica, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir a una velocitat penalment punible i un delicte de conducció sense haver obtingut mai el permís de conduir.

A les 01:50 hores de la matinada d’avui, un control de velocitat ubicat a l’autopista AP-7 al terme municipal de l’Aldea (Baix Ebre), ha detectat un vehicle circulant a 215 km/h en un tram limitat a 120 km/h.

Ràpidament, la patrulla de trànsit ha donat l’alerta a la resta de dotacions per aturar el conductor i sancionar-lo.

Minuts desprès el mateix vehicle ha estat detectat en un altre control de velocitat ubicat a la mateixa autopista dintre del terme municipal de Cambrils (Baix Camp) mentre circulava a 161 km/h, cosa que també comporta una sanció, en aquest cas administrativa, per excés de velocitat.

El dispositiu policial ha permès interceptar i aturar el vehicle a Salou (Tarragonès), al punt quilomètric 257 de l’autopista AP-7. Durant la identificació, els agents han comprovat que el conductor no disposava del permís de conduir.

Per aquest motiu, els mossos l’han detingut per dos delictes: circular a una velocitat punible i circular sense haver obtingut mai el permís de conduir. D’altra banda el detingut també ha estat denunciat administrativament per l’excés de velocitat en el segon control.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial.

Comentarios
Multimedia Diari