Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Francesc Miró (PSC) pren posessió com a nou president del Consell Comarcal del Montsià

Relleva en el càrrec Carme Navarro d'ERC, en virtud del pacte entre els dos partits

Diari de Tarragona

Whatsapp
Acte de presa de possessió del nou president.

Acte de presa de possessió del nou president.

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Francesc Miró, ha pres possessió aquest dissabte del càrrec com a nou president del Consell Comarcal del Montsià, per aquest segon tram del mandat comarcal. Pren el relleu a la republicana Carme Navarro, en compliment a l’acord de governabilitat i estabilitat subscrit pels grups del PSC i ERC a l’inici de la legislatura.

En les seves primeres declaracions com a president del Consell Comarcal, el que va ser també alcalde de Godall ha refermat la seva «total i absoluta convicció en els potencials per desenvolupar que encara té el Montsià». «Conec fins l’últim racó de la comarca i vull impulsar com a president tot allò que faci referència als serveis a les persones, amb la mirada posada especialment en aquells que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi econòmica». 

També es proposa estimular l’economia «millorant la capacitat d’emprar i reforçar tot allò que ens distingeix i ens singularitza al Montsià, que és molt», ha afegit Miró, en la presa de possessió celebrada a la seu del Consell Comarcal a Amposta. 

Temas

Comentarios

Lea También