Gala Musical pels 15 anys de Xarxa Ulldecona

La temporada anirà del 15 de setembre al 4 de maig de 2019 a l’Orfeó Montsià

05 septiembre 2018 09:15 | Actualizado a 05 septiembre 2018 09:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La principal innovació serà la gala musical pels 15 anys de Xarxa Ulldecona, amb un espectacle únic, dissenyat de manera exclusiva per al municipi del Montsià. La creació anirà a càrrec de La Roda Produccions, de Gavà, i encara està perfilant els últims detalls a hores d’ara. Serà el dia 1 de desembre i ja se sap que comptarà amb els Dream Kids, uns joves cantants molt versàtils amb una qualitat vocal de primer nivell i amb un format poc convencional, intervindran Arnau Morera, Roger Sahuquillo, Abril Morera i Anna Cartoixà entre altres. La gala estarà conduïda per dos artistes del territori: l’actriu Carol Rovira i l’actor d’Ulldecona Carles Roig, imitador d’alguns dels personatges de Polònia i Crackòvia de TV3.

Abans d’aquesta gran gala, el públic podrà gaudir dels tres primers espectacles de teatre familiar que enceten la temporada de Dissabtes de Teatre. Alçarà el teló La nena dels pardals, a càrrec, de Teatre al Detall, espectacle basat en un fet real, inspirat en el conte de Sarah Pennypacker, text de Jordi Palet i música en directe de La Tresca i la Verdesca. Segons destaca el coordinador de Xarxa Ulldecona, Jaume Coll, «es tracta d’una crítica a les dictadures i a aquelles persones que els donen suport». Ha tingut el premi de la crítica teatral al millor espectacle familiar 2017, premi Enderrock al millor disc infantil i familiar i el premi del públic al millor espectacle de la Mostra d’Igualada, tots dos guardons aquest 2018. S’estrenarà a la comarca el 15 de setembre.

Per al mes d’octubre s’ha programat un divertit espectacle de titelles i actors que buscarà la complicitat de petits i grans, sota el títol d’Adéu, Peter Pan, amb la posada en escena de Festuc Teatre. El circ serà el protagonista de l’últim espectacle d’enguany, abans de la gran gala d’aniversari, amb la presència de Jordi Sabanni (de Pallassos sense Fronteres), integrant del Circ Pistolet&Sabanni que representarà En Companyia, al novembre.

La Roda Produccions tancarà aquest any amb la gran gala d’aniversari i obrirà el 2019 fent una aposta per l’estrena absoluta a la programació del darrer espectacle El vestit POP de l’emperador, una esbojarrada proposta que la tardor passada va ser tot un èxit al SAT Teatre de Barcelona, versió actualitzada d’El vestit nou de l´Emperador. Parla del narcicisme i alerta sobre la vanitat que imperen a les xarxes socials, però a ritme de pop i amb una estètica trencadora.

Completen la programació fins al mes de maig el Carnaval al carrer, la dansa o la magia, propostes triades amb criteris de professionalitat i qualitat a preus assequibles buscant l´equilibri entre les diferents disciplines artístiques. La temporada actual ve avalada per 144 espectacles i una mica més de 36.700 espectadors, en les catorze edicions anteriors.

 

La programació compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ulldecona i empreses locals a banda d´un seguit de col.laboradors. Les entrades ja es poden adquirir en línia a la renovada plataforma de www.ulldeteatre.org. El dia de la funció es poden comprar a les taquilles del teatre a partir de les 17.15 hores.

Comentarios
Multimedia Diari