Gala solidària del projecte Emma pel càncer de mama

La iniciativa, impulsada per un grup d’investigadors de l’Hospital Verge de la Cinta, està a punt d’assolir 150.000 euros en donacions

06 octubre 2021 09:03 | Actualizado a 06 octubre 2021 09:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Projecte Emma, per a la investigació en càncer de mama, va iniciar la seva campanya de captació de fons a principis de l’any 2020 i ja és a punt d’aconseguir l’objectiu d’assolir els 150.000 euros. 

Els impulsors del projecte són el grup d’investigadors en Patologia Oncològica i Bioinformàtica, acreditat per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris  i d’Investigació (AGAUR), juntament amb la Fundació Doctor Ferran, i amb el suport de la Gerència Territorial ICS Terres de l’Ebre. Aquest grup de recerca està ubicat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i estudia els ganglis de l’aixella en pacients amb càncer de mama, per saber quina implicació tenen en la disseminació del càncer a la resta del cos.

Malgrat coincidir amb l’inici de la pandèmia, i que moltes de les activitats previstes aquell any es van haver de cancel·lar, la campanya ha estat tot un èxit, ja que està a punt d’aconseguir l’objectiu de recaptació que es va marcar, gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats i particulars de les Terres de l’Ebre, i també d’altres indrets de Catalunya, que s’han bolcat a donar-hi suport.

Per celebrar aquesta fita, s’ha organitzat la Gala Solidària amb el Càncer de Mama, amb l’actuació d’un gran nombre d’artistes que han acompanyat el Projecte Emma durant tots aquests mesos i que no han dubtat en participar-hi de forma totalment altruista. Entre d’altres, es tracta de Keila, Joan Rovira, Sau 30, Dani Ruiz, La Tuna Folk i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. 

La gala solidària tindrà lloc el 19 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama, a partir de les 20.00 hores, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

El preu solidari de l’entrada és de 20  euros, que es destinaran a continuar impulsant la recerca en càncer de mama. Aquestes entrades ja es poden comprar a la web de Notikumi, segons ha informat l’organització. 

Comentarios
Multimedia Diari