Gandesa obre per festes una mostra sobre cistelleria a la vida quotidiana

Organitzada per l’Associació La Dona Gandesana amb la col·laboració de l’exposició permanent La Trinxera de Corbera d’Ebre

02 septiembre 2017 10:52 | Actualizado a 02 septiembre 2017 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació La Dona Gandesana amb la col·laboració de l’exposició permanent La Trinxera de Corbera d’Ebre van inaugurar ahir una exposició molt completa, anomenada ‘La cistelleria a la vida quotidiana’ a l’emblemàtic edifici del Palau del Castellà. Els organitzadors van estar acompanyats de les autoritats i les pubilles de les festes majors de Gandesa.

L’exposició exhibeix desenes i desenes d’objectes, la immensa majoria dels quals propietat de Josep Gabarró. S’hi poden trobar tot tipus de cabassos i cistells, alguns d’ells decorats i amb textos i imatges associades, a més d’altres objectes propis de la vida tradicional.

En el marc de les festes, també es va inaugurar a Ca la Vila Vella una exposició de pintures d’Àngels Cid i dels seus alumnes, una col·lecció d’encenedors de Joan Jaén i una exposició de ceràmica feta a mà cedida per Jordi Avante a la Junta de la Llar d’Avis.

Els actes festius continuen avui, dissabte, amb el ball de vermut, la típica dansada amb l’actuació del grup Suc d’anguila, el ball de tarda i de nit amb l’orquestra Europa i l’actuació de l’Orfeó Gandesà a l’Església.

Comentarios
Multimedia Diari