Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Gandesa obre per festes una mostra sobre cistelleria a la vida quotidiana

Organitzada per l’Associació La Dona Gandesana amb la col·laboració de l’exposició permanent La Trinxera de Corbera d’Ebre

A. Caralt

Whatsapp
El Palau del Castellà és la seu de l’exposició de cistelleria promoguda per l’Associació La Dona Gandesana. Foto: Joan Revillas

El Palau del Castellà és la seu de l’exposició de cistelleria promoguda per l’Associació La Dona Gandesana. Foto: Joan Revillas

L’Associació La Dona Gandesana amb la col·laboració de l’exposició permanent La Trinxera de Corbera d’Ebre van inaugurar ahir una exposició molt completa, anomenada ‘La cistelleria a la vida quotidiana’ a l’emblemàtic edifici del Palau del Castellà. Els organitzadors van estar acompanyats de les autoritats i les pubilles de les festes majors de Gandesa.

L’exposició exhibeix desenes i desenes d’objectes, la immensa majoria dels quals propietat de Josep Gabarró. S’hi poden trobar tot tipus de cabassos i cistells, alguns d’ells decorats i amb textos i imatges associades, a més d’altres objectes propis de la vida tradicional.

En el marc de les festes, també es va inaugurar a Ca la Vila Vella una exposició de pintures d’Àngels Cid i dels seus alumnes, una col·lecció d’encenedors de Joan Jaén i una exposició de ceràmica feta a mà cedida per Jordi Avante a la Junta de la Llar d’Avis.

Els actes festius continuen avui, dissabte, amb el ball de vermut, la típica dansada amb l’actuació del grup Suc d’anguila, el ball de tarda i de nit amb l’orquestra Europa i l’actuació de l’Orfeó Gandesà a l’Església.

Temas

Comentarios

Lea También