Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Periodista

Garcia posposa la tercera Trobada dels Garcia al proper any

Donada la situació excepcional, degut al Covid-19, s’ha anul·lat l’edició d’enguany

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

El municipi Garcia, a la Ribera d’Ebre, no acollirà aquest any la Trobada dels Garcia a Garcia. Una jornada entranyable i única, que pretén ser el nexe d’unió entre els habitants del municipi i tots els visitants que cada any assisteixen.

En aquesta tercera edició, hi havia previst incorporar diverses novetats a la programació, que comptava amb moltes més activitats que en l’any anterior, mantenint els actes més populars, com la pujada en globus aerostàtic per sobrevolar Garcia i el riu Ebre, com a activitat estrella. L’organització havia inclòs nous espectacles per a petits i grans, i diverses actuacions en directe, punts forts de passades edicions.

L’ajuntament de Garcia ha pres la decisió de posposar fins al proper any 2021 aquesta 3ª Trobada, degut a la situació actual arran dels efectes que està provocant la pandèmia del Covid-19. La seva alcaldessa, Blanca López, ha dit que “ara, treballarem durant tot un any per preparar el contingut de la 3ª edició, que serà espectacular”.

Tot i que encara no hi ha una data concreta per a l’edició del 2021, des de l’ajuntament apunten que serà abans de l’arribada de l’estiu.

Temas

Comentarios

Lea También