Más de Ebre

Ebre Periodista

Garcia posposa la tercera Trobada dels Garcia al proper any

Donada la situació excepcional, degut al Covid-19, s’ha anul·lat l’edició d’enguany

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

El municipi Garcia, a la Ribera d’Ebre, no acollirà aquest any la Trobada dels Garcia a Garcia. Una jornada entranyable i única, que pretén ser el nexe d’unió entre els habitants del municipi i tots els visitants que cada any assisteixen.

En aquesta tercera edició, hi havia previst incorporar diverses novetats a la programació, que comptava amb moltes més activitats que en l’any anterior, mantenint els actes més populars, com la pujada en globus aerostàtic per sobrevolar Garcia i el riu Ebre, com a activitat estrella. L’organització havia inclòs nous espectacles per a petits i grans, i diverses actuacions en directe, punts forts de passades edicions.

L’ajuntament de Garcia ha pres la decisió de posposar fins al proper any 2021 aquesta 3ª Trobada, degut a la situació actual arran dels efectes que està provocant la pandèmia del Covid-19. La seva alcaldessa, Blanca López, ha dit que “ara, treballarem durant tot un any per preparar el contingut de la 3ª edició, que serà espectacular”.

Tot i que encara no hi ha una data concreta per a l’edició del 2021, des de l’ajuntament apunten que serà abans de l’arribada de l’estiu.

Temas

  • Garcia
  • Cultura & Vida

Comentarios

Lea También