Godall es prepara per disfressar-se en la 129a edició del seu Carnaval

Alguns actes destacats són les batalles de farina i els balls amb les orquestres Nueva Alaska, Atalaia o Magia Negra

19 mayo 2017 16:16 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest divendres arrenquen cinc dies de celebració intensa a Godall, amb motiu del seu emblemàtic Carnaval, que enguany arriba a la seua 129a edició.

"Aquesta és la festa per excel·lència de Godall, es viu amb moltíssima intensitat i el sentim molt nostre. El poble es paralitza durant cinc dies", apunta el regidor de Festes de l’Ajuntament de Godall, Santi Albiol.

Divendres s’inaugurarà la festa amb un cercavila a les 15 hores i el pregó de Carnestoltes. A mitjanit hi haurà el ball de màscares amb l’orquestra Nueva Alaska. Un dels actes més esperats sense dubte del Carnaval de Godall és la batalla de farina, que serà dissabte i dimarts a la tarda. Es recomana portar roba vella, un mocador per al nas i la boca i unes ulleres de protecció per als ulls, de sol o de piscina. Dissabte a la nit la música anirà a càrrec de l’orquestra Atalaia. "Tot i que siguem un poble petit, cal remarcar que les orquestres que portem són molt destacades", diu Albiol. El regidor explica que els godallencs solen disfressar-se, si es pot, cada dia d’una forma diferent, agrupant-se en colles.

Diumenge serà el dia dedicat als més menuts, amb la desfilada i la festa infantil. A continuació hi haurà el clàssic sopar del ‘bocadillo’. Dilluns al migdia hi haurà la sardinada popular. Per la nit, el grup Lazaro’s posarà la música de la nit temàtica, on tothom anirà disfressat del que haja sortit més votat a través de les xarxes socials.

Finalment, dimarts hi haurà el torneig de bitlles i la paellada popular, a més de la segona batalla de farina. A les 23 hores al casal se celebrarà el ball de màscares, amb l’orquestra Magia Negra. Durant la mitja part del ball se sortejaran premis entre totes les ‘mascarulles’ que vagin amb la cara tapada. Enguany hi participen 25 comerços.

Cal remarcar que tots els actes, inclosos els balls d’orquestra, són gratuïts tant per a veïns com per a visitants.

Comentarios
Multimedia Diari