Gran festa a la Ràpita per als més petits després del llarg confinament

El municipi del Montsià celebra el festival Fest ‘N’ Fun per agrairl’esforç dels xiquets durant la passada primavera per la Covid-19

M. PALLÁS

Whatsapp
Imatge d’una de les activitats, ahir, a la plaça d’Agustí Vizcarro ‘La Pin’. FOTO: AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Imatge d’una de les activitats, ahir, a la plaça d’Agustí Vizcarro ‘La Pin’. FOTO: AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

Sense escola, sense veure personalment els seus amics i els seus mestres, sense poder estar amb els iaios o els cosins, sense poder sortir a jugar al parc o acompanyar els pares a comprar... Els infants també van patir directament les conseqüències del confinament de la passada primavera per la Covid-19, i els més petits ho feien fins i tot sense acabar de comprendre què passava o per què el món que fins llavors havien conegut havia canviat radicament de sobte, d’un dia per a l’altre. Per agraïr l’esforç que van haver de fer estant dos mesos confinats a casa, l’Ajuntament de la Ràpita va organitzar ahir el festival Fest ‘N’ Fun, on l’objectiu era ben clar: passar-ho d’allò més bé.

La Plaça Agustí Vizcarro ‘La Pin’ es va omplir per la tarda de tot tipus d’activitats i un clar component musical: van obrir el festival el duo local Adriano & Lluc, amb una proposta de cançons populars infantils; a continuació va ser el torn del músic Lluís Atcher, que interpretà cançons i danses típiques dels Països Catalans; i per últim, va pujar a l’escenari el grup 2 princeses barbudes, guanyadors del Premi Xesco Boix 2020 (Enderrock) de la crítica al Millor disc per a públic familiar. A banda de la música, els xiquets van participar en tallers d’artesania amb fibres vegetals o jugar a jocs tradicionals, com la baralluga, o jocs de taula. Naturalment, la diversió va conviure amb la seguretat: amb cadires assignades, mascaretes obligatòries i molt de gel hidroalcohòlic.

Comentarios

Lea También