Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Greenpeace protesta contra les prospeccions de Repsol davant del Delta

Els activistes han simulat un abocament al mar per rebutjar l'autorització que la companyia petroliera ha obtingut del govern espanyol

ACN

Whatsapp
Activistes de Greenpeace durant l'acció de protesta davant de la plataforma Casablanca. Foto: Greenpeace

Activistes de Greenpeace durant l'acció de protesta davant de la plataforma Casablanca. Foto: Greenpeace

Activistes de Greenpeace, procedents del vaixell Arctic Sunrise, han fet una acció de protesta davant la plataforma petroliera Casablanca contra les noves prospeccions que Repsol vol fer davant de la costa del delta de l'Ebre. Els activitats, dalt de zodíacs, portaven pancartes amb el missatge 'Prospeccions No' i han simulat un abocament amb les mans de negre i una taca sobre el mar. L'entitat ecologista ha volgut rebutjar amb aquesta acció l'autorització que el govern espanyol va donar a Repsol, a finals de l'any passat, per dur a terme noves prospeccions sísmiques per buscar petroli davant la costa del Delta.

El responsable de la campanya de Greenpeace, Julio Barea, ha denunciat el que consideren un "tracte de favor" de Repsol per part del Ministeri d'Indústria. "És una incoherència la proliferació d'aquest tipus de recerca per perpetuar la crema de combustibles fòssils en un context de canvi climàtic", ha afegit.

Es dóna la circumstància que en un informe publicat per Greenpeace, la plataforma Casablanca apareixia com un dels principals punts negres de Catalunya.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También