Hife i MareNostrum participen en els Ranking Games 2021

Es tracta d'una competició esportiva entre empreses que es disputarà a la Pobla de Mafumet del 15 i el 17 d’octubre

10 octubre 2021 14:59 | Actualizado a 10 octubre 2021 15:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos empreses del territori, Hife i MareNostrum, han presentat els seus equips per als Ranking Games 2021, una competició esportiva entre empreses que es disputarà a la Pobla de Mafumet del 15 i el 17 d’octubre. 

L’acte dut a terme a a l’ajuntament del municipi, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Joan Sardà i del director de l’esdeveniment, Mario Rigau.

En la presentació, la responsable de Recursos Humans de Hife, Romina Bertomeu, i Carlos Jiménez, del departament de Trànsit, van destacar l’aposta que fa la seua empresa per aquest tipus de competicions esportives que potencien valors com «el treball en equip, la comunicació». 
«És una manera de veure que tots els resultats requereixen un sacrifici», va explicar Romina Bertomeu.

Per part de MareNostrum, el seu CEO, Albert Viñas, va posar en relleu els reforços que aporten els Ranking Games per a la seva plantilla: «L’esport atorga una sèrie de valors molts positius com la companyonia, treball en equip, hàbits saludables, etc.».

Els Ranking Games són un esdeveniment esportiu destinat a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la mateixa marca.

L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professionalment i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en l’esdeveniment. Als Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades.

El Grup Hife, amb seu a Tortosa i format per Autocares Hife,la agència de viatges HifeTours, els restaurants Cap de Ball i diverses estacions de servei, tallers i una companyia de manteniment, és una de les empreses més importants de les Terres de l’Ebre.
 

Comentarios
Multimedia Diari