Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Hife incorpora un servei de bus de Tarragona cap a l'Ebre a primera hora del matí

Es posa en marxa l'1 de febrer

Redacció

Whatsapp
Un autobus de la companyia Hife. Foto: DT

Un autobus de la companyia Hife. Foto: DT

La companyia Hife millora el servei de bus de Tarragona cap a Tortosa, Amposta, la Ràpita i Alcanar de primera hora del matí.

A partir de l’1 de febrer, Hife facilitarà un nou servei de Tarragona cap a les Terres de l’Ebre, atenent així les reivindicacions de persones que entren a treballar a primera hora del matí a Tortosa i Amposta des de Tarragona.

La sortida s’efectua concretament de Tarragona a les 6.45 hores, de dilluns a divendres feiners, i té l’arribada a Tortosa i Amposta a les 7.45 hores, a la Ràpita a les 8 hores i a Alcanar a les 8.15 hores del matí.

Amb la incorporació d’aquestes noves expedicions, les Terres de l’Ebre passen a tenir 18 expedicions (9 per sentit) en bus a Tarragona.

Aquestes expedicions s’efectuen amb autobusos d’altes prestacions Bus Exprés dotats de Wifi i premsa gratuïta.

Tots els nous serveis es poden utilitzar amb el sistema d’abonament de T-10 per anar a Barcelona amb 8,50 euros i Tarragona, 5 euros. Aquesta targeta no caduca i és multipersonal, de forma que la poden usar diverses persones alhora.

Temas

  • EBRE

Lea También