Homenatge a les 13 víctimes de l'accident de Freginals en el primer aniversari de la tragèdia

A la Universitat de Barcelona, el dilluns 20 de març

19 mayo 2017 16:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Universitat de Barcelona (UB) plantarà un arbre envoltat de 13 plantes en record de les estudiants mortes en l’accident d’autobús de Freginals , en un acte amb motiu del primer aniversari de la tragèdia. També es descobrirà una pedra procedent de Montserrat amb una inscripció en record de les 13 universitàries.

Serà un «acte sobri» el 20 de març al jardí central de la UB presidit pel rector, Joan Elias, i comptarà amb parlaments i interpretacions musicals.

L’any passat, el Paranimf de la UB ja va albergar el 27 d’abril un emotiu acte d’homenatge a les estudiants, amb presència de famílies de deu de les víctimes i estudiants ferits i presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el llavors rector, Dídac Ramírez.

L’accident va ocórrer la matinada del 20 de març de 2016 en l’autopista AP-7, al terme de Freginals, en un autobús d’estudiants d’Erasmus procedent de les falles de València. El Jutjat d’Instrucció 3 d’Amposta va reobrir a principis d’aquest any la causa, després d’haver-la arxivat al principi, per prendre declaració a principis de febrer al conductor del bus com investigat.

Comentarios
Multimedia Diari