Ignasi Blanch pinta un nou mural sobre l’amor a Roquetes

L’artista va dedicar el dia de la Festa del 14 d’Abril a donar forma a aquesta nova obra, siutada davant les escoles de la Raval de Cristo

15 abril 2021 05:30 | Actualizado a 15 abril 2021 05:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch ha pintat un nou mural al seu municipi: ‘L’amor no fa mal’, que es pot veure ja davant les escoles de la Raval de Cristo. Una obra realitzada al llarg de la jornada d’ahir en motiu de la Festa del 14 d’abril, el dia que Roquetes commemora la seva segregació de Tortosa fa 171 anys, i que segons el mateix artista, vol ser «una reivindicació del col·lectiu LGTBI+, de l’estima en llibertat... perquè l’amor no fa mal a ningú». Es tracta del segon mural que Blanch pinta al seu municipi.

A la mateixa Raval de Cristo també es va inaugurar ahir al matí un carrer dedicat a Neus Català, (1915-2019), lluitadora antifeixista supervivent al camp de concentració de Ravensbrük.

Mur de Berlín

El proper mes d’agost, l’artista roquetenc participarà també en el projecte artístic que commemorarà el 60è aniversari de l’aixecament del mur de Berlín. Dissenyarà una obra que serà la «segona part» del seu mural ‘Parlo d’amor’ que va fer sobre el mur el 1990, poc després de la seva caiguda, i que encara continua visible avui en dia. Més d’un centenar d’artistes van pintar llavors 1.316 metres de paret en el que es coneix com a East Side Gallery i l’il·lustrador de Roquetes va ser l’únic representant de l’Estat espanyol. L’obra que ara prepara explicarà el significat de la primera, que defineix com «un clam a estimar amb llibertat», i contindrà les paraules ‘Parlo d’amor’ en molts idiomes.

Comentarios
Multimedia Diari