Impuls de cultura i tradició amb les Festes de l’Arròs

Se celebraran el 16 i 17 de juny a la Finca de Bombita, amb novetats com el concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries

12 junio 2018 09:56 | Actualizado a 14 junio 2018 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les Festes de l’Arròs de Deltebre són un impuls a la cultura i la tradició de les seves terres. Unes festes que permeten «mostrar l’essència del nostre municipi en el marc d’un entorn natural incomparable», apunta l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler. 

Aquest cap de setmana del 16 i 17 de juny  Deltebre celebrarà la Festa de la Plantada que enguany tornarà a ubicar-se a la Finca de Bombita, de domini públic. Tot i això, aquesta edició compta amb algunes novetats destacades. És el cas del concert de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que tindrà lloc el dissabte 16 a la nit. 

Les Festes de l’Arròs, a banda de ressaltar la cultura i la tradició de Deltebre, també presenten l’oportunitat de degustar els productes típics del Delta de l’Ebre. Una ocasió per fer-ho serà el dissabte a la nit, abans del concert, quan es podrà gaudir d’un menú de tapes elaborades. El diumenge també tindrà lloc el tradicional dinar del dia de la plantada, a banda d’un servei de menjar habilitat des de primera hora del matí. 

Trobada d’instagramers

Durant aquests dies, com ja és habitual, s’organitzen tot un seguit d’activitats com xerrades, presentacions de llibres, visites a la Finca de Bombita, tallers, etc. Enguany, però, com a novetat s’ha realitzat un programa d’activitats dirigides als seguidors d’Instagram que finalitzarà en un concurs d’imatges de les Festes de l’Arròs.

Un dels objectius del govern municipal és apropar la plantada a l’escola. Per aquest motiu, el divendres 15, el dia anterior a l’inici de les Festes de l’Arròs, els alumnes de sisè de primària dels diferents col·legis del municipi visitaran la Finca de Bombita i tindran l’oportunitat de conèixer les arts tradicionals dels plantadors i dels treballs agrícoles.

Enguany, serà el nou conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, qui donarà la benvinguda als plantadors el diumenge al matí.

Comentarios
Multimedia Diari