Inaugurat el nou espai cultural ‘La C’de Campredó

La construcció d’aquest nou equipament ciutadà, situat prop del Polígon, compta amb el suport de la Diputació de Tarragona

18 noviembre 2019 09:40 | Actualizado a 18 noviembre 2019 09:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Campredó ha presentat en societat, el nou espai cultural ‘la C’. Aquesta denominació té a veure amb l’ús que tindrà l’edifici (C de cultura), amb la seva forma i també amb la primera lletra del nom d’aquesta població, constituïda en entitat municipal descentralitzada.

L’equipament, situat entre el carrer Coves d’en Guillén i el polígon industrial Baix Ebre, ha comptat amb un ajut de 290.670,50 euros del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.

L’acte inaugural ha anat a càrrec de la vicepresidenta segona d’aquesta institució i alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, juntament amb l’alcalde-president de Campredó, Damià Grau. També s’hi ha comptat amb la participació del diputat del Servei d’Atenció al Municipi, Enric Adell. La inauguració ha inclòs l’actuació del cantautor Enric Panisello i l’explicació de les característiques de ‘la C’ per part del seu arquitecte, Òscar Benet.

L’edifici dona resposta a les necessitats de la ciutadania en matèria d’esdeveniments culturals i festius al poble, que actualment no disposa d’espai tancats prou grans per celebrar-los. Té un aforament per a 400 persones, i un original disseny obra de l’estudi Area 55 Arquitectura, amb seu a Tortosa.

El govern de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Campredó destaca que, amb la inauguració de l’edifici cultural La C, el poble es dota d’un espai que dona cabuda a la cultura en el seu sentit més ampli, un espai polivalent on s’hi celebrarà cinema, conferències, concerts i tots els actes que es festegin.

L’alcalde de Campredó, Damià Grau, insisteix que aquest edifici permetrà fer activitats molt diverses, «des de convencions a un concert oun sopar de cap d’any, actes que fins ara no es podien fer».

Comentarios
Multimedia Diari