Incendi forestal a Tortosa

En l'extinció treballen onze dotacions dels Bombers. A les deu del matí el foc s'ha donat per controlat

17 enero 2018 08:26 | Actualizado a 17 enero 2018 16:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Onze dotacions terrestres  dels Bombers de la Generalitat treballen des de primera hora d'aquest matí en l'extinció d'un incendi forestal al terme municipal de Tortosa. Fins a les nou del mati el sinistre hauria cremat més de dues hectàrees de terreny.

El foc s'ha originat, per causes desconegudes fins ara, a dos quarts de vuit del matí a la zona de les Barraques de Campredó. El foc està concentrat a la barrancada i els efectius estan treballant perquè no travessi un camí situat entre el front i el flanc dret. Si traspassa aquesta zona el foc podria avançar per una massa forestal.

La cua de l'incendi ha provocat focus secundaris, la qual cosa ha complicat la tasca dels bombers. El fco està cremant vegetació forestal i també camps d'oliveres abandonats.

En les tasques d'extinció estan participant efectius de bombers dels parcs de Tortosa, l'Ametlla de Mar, Amposta, Ulldecona, Ascó, Móra d'Ebre, Tivissa, Horta de Sant Joan, l'Hospitalet de l'Infant i Reus, així com també personal del GRAF i de la Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre.

A les deu del matí els bombers han donat el sinsitre per controlat.

Comentarios
Multimedia Diari