Ingressa a presó un home reclamat per quatre jutjats

Va ser detingut després d’entrar a robar en un restaurant de Flix. Dies abans l’havien fet fora del castell

05 mayo 2021 09:10 | Actualizado a 07 mayo 2021 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home de 37 anys i veí de Barcelona va ingressar a presó ja que tenia quatre ordres de detenció. Va ser detingut a Flix com a sospitós d’haver entrat a robar en un restaurant de la localitat. La nit del 27 d’abril va saltar l’alarma de l’establiment, situat a peu de la carretera C-12. El vigilant municipal i una patrulla de Mossos van anar al lloc. Van veure la porta i la finestra forçades. De dins, el lladre s’havia emportat begudes alcohòliques i menjar. 

Es van visionar les imatges de les càmeres de seguretat. El vigilant municipal va reconèixer el lladre perquè era el mateix que havia fet fora el dia anterior del castell després d’haver saltat l’alarma. I portava la mateixa vestimenta. 
Finalment, el dia 29 una patrulla de Seguretat Ciutadana de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Móra va localitzar el sospitós caminant per Flix, per la qual cosa va procedir a la seva detenció acusat d’un delicte de robatori amb força en establiment. Van quan comprovar el nom, van veure que tenia tres ordres judicial de recerca i detenció i una recerca de detenció i ingrés a presó, totes per jutjats de Barcelona. Després de passar pel Jutjat de Falset, va ingressar al centre penitenciari.
 

Comentarios
Multimedia Diari