Inici dels seminaris de professionalització empresarial a la Terra Alta

El projecte  ‘Treball a les 7 comarques’ arrenca un nou cicle

13 octubre 2020 09:42 | Actualizado a 13 octubre 2020 09:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, va inaugurar la setmana passada el cicle de seminaris de professionalització empresarial que organitza el projecte Terra Alta Més ‘Treball a les 7 comarques’. Sanromà va animar les empreses i autònoms participants al primer dels seminaris programats –sobre com fixar preus de manera correcta– a aprofitar les sessions, reforçar i actualitzar els seus coneixements per impulsar el desenvolupament i competitivitat de les empreses del territori.
L’oferta del cicle, que inclou 68 hores formatives totals repartides en 8 seminaris, dona resposta a les necessitats detectades durant les prospeccions empresarials a les empreses i autònoms del territori. El seu objectiu és el de capacitar i actualitzar les empreses del territori en àmbits com el management, habilitats directives/professionals, màrqueting/vendes i gestió del negoci en temps de covid-19. El cicle també vol convertir-se en un espai formatiu que permeti resoldre els dubtes dels assistents amb sessions molt participatives.
L’expert en estratègia, management i màrqueting Xavier Lamote de Grignon va iniciar el primer seminari explicant la importància de la fixació de preus de manera correcta i com portar-ho a la pràctica. La resta de seminaris tractaran sobre com gestionar el negoci en temps de Covid-19, la millora de les habilitats comercials per vendre més i millor, i l’eficiència, productivitat màxima i gestió del temps sense estrès. El cicle es clourà amb quatre seminaris més que versaran sobre negociació professional i influència, com dirigir i mantenir motivat el teu equip de treball, la transformació eficient per digitalitzar la PIME i, finalment, la metodologia per prendre les millors decisions estratègiques a la PIME.

Comentarios
Multimedia Diari