Más de Ebre

Instal·len punts de reparació de bicicletes a la Via Verda

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un nou servei per condicionar i supervisar els vehicles de dos rodes de forma gratuïta

REDACCIÓ

Whatsapp
Un ciclista, que anava de Dènia al País Basc, ahir al taller d’autoreparació de Benifallet. FOTO: JOAN REVILLAS

Un ciclista, que anava de Dènia al País Basc, ahir al taller d’autoreparació de Benifallet. FOTO: JOAN REVILLAS

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha instal·lat uns punts d’autoreparació de bicicletes a la Via Verda de la Val de Zafán, concretament a les estacions de Benifallet i Aldover, on els usuaris poden condicionar, reparar o supervisar les seues bicicletes de manera gratuïta.

Aquest servei complementa el que ja ofereixen les estacions de la Via Verda i és una demanda dels usuaris.

Concretament el taller d’autoreparació inclou una estructura de serveis bàsics per als cicloturistes, que és antivandàlica. Així, hi ha les eines necessàries per a dur a terme reparacions bàsiques i d’emergència, una bomba per inflar i controlar la pressió de les rodes, un dispositiu per subjectar les bicis mentre es realitzen els treballs de reparació, un aparcament de bicicletes i un panel informatiu amb les dades de la Via Verda de la Val de Zafán.

Durant l’estiu passat prop de 80.000 usuaris van fer servir l’itinerari de la Via Verda de la Val de Zafán al tram del Baix Ebre, segons les dades recollides pels comptadors que hi ha instal·lats en diferents punts de la via.

Pel que fa al cost de la instal·lació dels tallers de reparació de bicicletes ha estat finançat per l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).

Ahir mateix alguns usuaris ja estaven usant els nous punts d’autoreparació, com per exemple el cas d’un ciclista que anava des de Dènia fins el País Basc.

Comentarios

Lea También