Interposades fins a 5.400 denúncies a l’Ebre des de març per infringir les mesures sanitàries

Només la primera nit de confinament nocturn ja n’hi va haver 7

28 octubre 2020 10:07 | Actualizado a 28 octubre 2020 12:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El delegat del Govern a l’Ebre, Xavier Pallarés, ha demanat «màxima prudència» a la ciutadania davant l’increment desmesurat de positius de Covid al territori: «la situació a les Terres de l’Ebre és alarmant, seguim en preocupació els brots als hospitals i residències de la gent gran i demanem màxima prudència, ja que les taxes són molt elevades i tenim un alt índex de rebrot», va valorar ahir.

El Baix Ebre i el Montsià són les dues comarques amb les taxes més elevades pels brots als hospitals de Tortosa Verge de la Cinta, on hi ha la tercea planta aïllada, de la Santa Creu de Jesús i també el comarcal d’Amposta; a més del brot de la residència de la Ràpita, i també un altre a la residència de Gandesa.

Amb la implementació de la nova mesura del confinament nocturn, els Mossos d’Esquadra augmenten els controls presencials i de compliment de les mesures de protecció establertes. Així Xavier Pallarés ha destacat que des de l’inici del confinament fins ara s’han tramitat un total de 5.400 denuncies a l’Ebre; de les quals 26 són d’aquest darrer cap de setmana per comportaments incívics i reincidents i 7 s’han posat la primera nit de confinament nocturn.

Un dels focus on se centrarà aquesta vigilància és a les explotacions de cítrics i olivers on la campanya de recollida del fruit està arribant al seu punt àlgid. Només per a la recol·lecció de mandarines i taronges es mobilitzen prop de 4.000 temporers al territori i els Mossos fan controls perquè es compleixin les mesures.

Comentarios
Multimedia Diari