Intervenen 2.160 esqueixos de marihuana en un cotxe a l'AP-7

El conductor del vehicle va assegurar que desconeixia el contingut de la càrrega

19 mayo 2017 15:26 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Civil ha interceptat una furgoneta que transportava 2.160 esqueixos de marihuana. La troballa es va produir el passat divendres, 28 d’abril, a l’àrea de servei del Baix Ebre de l’AP-7, al municipi de l’Aldea. En el marc d’un dispositiu relacionat amb el contraban i els impostos especials, els agents van sospitar d’un vehicle que circulava amb excés de pes. Després d’inspeccionar-lo, van comprovar que duia diverses caixes de cartró apilades, les quals contenien nombroses torretes amb esqueixos de marihuana. El conductor, un home de 54 anys de nacionalitat polonesa, va afirmar que desconeixia el contingut de la càrrega i va explicar que l’havia recollit en una població de Barcelona i que es dirigia cap a la demarcació d’Alacant.

Les plantes, d’entre deu i dotze centímetres d’altura, presentaven filaments a les seves flors, per la qual cosa els agents van deduir que es tractava de plantes de sexe femení que en la seva floració proporcionen la substància tòxica (THC).

La Guàrdia Civil va intervenir els esqueixos davant la sospita que corresponguessin a un acte de cultiu il·legal adreçat al consum de tercers. A més, el carregament no disposava de la documentació administrativa necessària per al seu cultiu i transport.

El jutjat d’instrucció número 1 de Tortosa va prendre declaració al conductor de la furgoneta com a investigat per un presumpte delicte contra la salut pública.

Comentarios
Multimedia Diari