Intervenen 60 kg de peix que s'intentava comercialitzar a la Ràpita

Es transportava en un vehicle de forma irregular

Diari de Tarragona

Whatsapp
Intervenen 60 kg de peix que s'intentava comercialitzar a la Ràpita

Intervenen 60 kg de peix que s'intentava comercialitzar a la Ràpita

Agents del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) del Parc Natural del Delta de l’Ebre, van interceptar un vehicle que transportava més de 60 quilos de peix que s'intentava comercialitzar fora de llotja.

Amb motiu dels diferents operatius que estableix el SEPRONA per a la vigilància i prevenció de les conductes irregulars que es duen a terme en les activitats pesqueres i en tenir coneixement que alguns pescadors desvien part del producte fora de les lleres establertes per a la venda, a finals de la setmana passada quan es trobaven realitzant un dispositiu de control a la localitat de Sant Carles de la Ràpita, van observar l'actitud sospitosa d'un vehicle de càrrega que circulava per la via, procedint a donar-hi alt.

Després d'identificar el conductor, es va poder observar com a l'espai de càrrega existien diferents bosses de plàstic, dins les quals es trobaven classificades diverses espècies de peix; rap, calamar, lluç, gallineta i moll, totes sense la preceptiva documentació que emparés la seva procedència i comercialització. Per aquest motiu es va procedir a aixecar acta de la infracció, per incomplir l'obligació d'emplenar els documents de control de l'activitat pesquera preceptius, donant compte dels fets als Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Tortosa.

Els exemplars intervinguts, un cop van passar els controls sanitaris necessaris i comprovar que eren actes per al consum humà, van ser lliurats a un centre amb finalitats socials.

Comentarios

Lea También