Inversió de 5,6 milions en obres a les carreteres ebrenques

La Generalitat finalitzarà durant aquest mes la millora de l’eix de l’Ebre entre
Xerta i Aldover, amb un pressupost d’1,3 milions

REDACCIÓ

Whatsapp
Els treballs d’ahir al pont del Mil·lenari de Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

Els treballs d’ahir al pont del Mil·lenari de Tortosa. FOTO: JOAN REVILLAS

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha posat en valor la inversió de 5,6 milions d’euros en obres de millora de la xarxa viària i carreteres de les Terres de l’Ebre que la Generalitat ha dut a terme en l’últim any.

Gavín va visitar ahir al matí els treballs de millora del ferm que s’estan executant actualment al pont del Mil·lenari de Tortosa. Va fer-ho juntament amb el delegat del Govern, Xavier Pallarés, i l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

Així mateix, s’ha actuat en els últims dies en altres punts de la C-12 a Tortosa i a Amposta. El secretari, a més, ha anunciat que la millora del tram de sis quilòmetres entre Aldover i Xerta finalitzarà aquest mes, amb un pressupost d’1,3 milions d’euros. Aquesta obra ha inclòs la implantació de separadors de fluxos i la millora d’elements de drenatge i de senyalització. EJuntament amb aquestes actuacions, la Generalitat ha dut a terme en l’últim any diverses obres d’emergència per a l’estabilització de talussos entre Tortosa i Benifallet, entre Gandesa i Horta de Sant Joan, entre Garcia i Flix i a Sant Jaume d’Enveja.

També cal remarcar la millora del ferm i la construcció d’una rotonda al terme de Sant Jaume d’Enveja. I, per al 2021, el secretari Isidre Gavín ha explicat que s’impulsaran obres a la xarxa viària d’aquest àmbit per valor de prop de 7,5 milions d’euros; a la C-12, a Tortosa, a Ascó i entre Xerta i Rasquera, a les carreteres TV-3408 i TV-3406 entre la Ràpita i Amposta i a la C-43, a Gandesa.

Comentarios

Lea También