Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Inversió per restaurar els penya-segats d'Alcanar

Arran del passat temporal d’octubre i com a obra d’emergència 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu dels penya-segats. FOTO: Ministerio de Transición Ecológica

Imatge d'arxiu dels penya-segats. FOTO: Ministerio de Transición Ecológica

La direcció general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar del ministeri per a la Transició Ecològica ha decidit portar a terme una obra d’emergència a la costa d’Alcanar, entre Sol de Riu i la desembocadura del riu Sénia. Els treballs comportaran una inversió per part de l’Estat de 100.000 euros.

La decisió es produeix arran de l’estudi dels tècnics del servei de Costes de la província de Tarragona que van determinar la inestabilitat dels penya-segats i esculleres. El cap de Costes, Antoni Espanya, explicarà in situ els propers dies a l’alcalde d’Alcanar que l’actuació consistirà en l’excavació de les zones erosionades, protecció dels talussos, es recol·locaran les esculleres malmeses i es milloraran tots els sistemes de seguretat per als vianants.    

Davant d’aquesta obra emergència, els subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté vol afegir la seva satisfacció per la ràpida i efectiva resposta dels diversos organismes de l’Administració de l’Estat per ajudar als municipis de la província de Tarragona, en especial a les Terres de l’Ebre, a recuperar-se dels estralls produïts pels aiguats dels passats dies 18 al 21 d’octubre.  

Temas

Comentarios

Lea También