Inverteixen 70.000 euros en activitats per a infants vulnerables a Tortosa

Han participat més de 200 infants 

11 agosto 2020 13:20 | Actualizado a 11 agosto 2020 13:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa destina més de 70.000 euros activitats socioeducatives perquè que tots els infants de la ciutat puguin gaudir de l’estiu. Més de 200 infants de Tortosa han pogut participar, durant els mesos de juliol i agost, en un seguit de campus, colònies i servei de menjador garantint la igualtat d’oportunitats entre les famílies més vulnerables.

Aquest estiu, el consistori tortosí ha treballat conjuntament amb les entitats socials de la ciutat per tal de poder ajudar als col·lectius més necessitats a beneficiar-se de les activitats de lleure dirigides a la infància i al jovent.

Unes trobades tant amb altres adults de fora del seu àmbit familiar com amb altres infants després d’uns mesos complicats on van veure el curs escolar aturat gairebé d’un dia per a l’altre. «La Covid-19 ens ha abocat a una situació difícil, però la nostra voluntat és la de seguir invertint recursos en aquelles famílies en situació de vulnerabilitat», explicava l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, qui afegia que «el nostre objectiu és que tots els xiquets i xiquetes tinguin igualtat d’oportunitats».

Activitats segures

L’alcaldessa de Tortosa, acompanyada de les regidores d’Acció Social, Mònica Ripoll, i d’Ensenyament, Cinta Espuny, va visitar el passat divendres el campus d’agost per a xiquets i xiquetes que l’Ajuntament de Tortosa ofereix a l’escola de la Mercè.

A banda de les activitats de lleure que s’ofereixen en aquest espai, aquest estiu des del consistori també han promogut 50 estades en colònies per tal que els xiquets i xiquetes puguin gaudir d’uns dies diferents amb persones de la seva edat.

Igual que en la resta de municipis, el personal dels campus d’estiu de Tortosa compleix amb un seguit de directrius per garantir les mesures de seguretat i higiene entre els infants i joves, procurant així que no hi hagui contagis per Covid-19 en els espais.

Comentarios
Multimedia Diari