Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Investigadors del centre tecnològic Eurecat d'Amposta reben un premi per una nova tecnologia d'impressió 3D

L'aportació guardonada a Moscou en una conferència científica internacional permetrà desenvolupar diversos projectes a Rússia

ACN

Whatsapp
Moment en què els premiats han recollit el guardó. Foto: Eurecat.org

Moment en què els premiats han recollit el guardó. Foto: Eurecat.org

Un dels projectes que desenvolupa el centre tecnològic Eurecat a Amposta, la creació d'una nova tecnologia d'impressió 3D, ha estat premiada a Moscou aquesta setmana per la Conferència Mundial de Parcs Científics i Àrees d'Innovació (IASP). Aquesta innovació, reconeguda com a 'Best International Solution' a la millor tecnologia de fabricació additiva, permet obtenir estructures fins a tres cops més lleugeres que el titani i amb uns costos molt més baixos. També es pot adaptar a múltiples tecnologies d'impressió 3D i permet fabricar estructures altament optimitzades, amb materials d'altes prestacions, molt més lleugeres i resistents. La llibertat de disseny que permet poder situar les fibres en totes les direccions la fan d'especial interès per a sectors com l'aeroespacial. El reconeixement, asseguren des d'Eurecat, que forma part de la xarxa Tecnio, donarà l'oportunitat al centre ampostí de desenvolupar projectes pilot a la infraestructura pública de Moscou així com permetrà obrir altres opcions de mercat en aquest país, a partir d'acords amb empreses i parcs tecnològics russos.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También