Investiguen la mort violenta d'un home a la Ràpita

Dissabte a la matinada van avisar als Mossos que un home estava en parada cardiorespiratòria, qui va acabar morint

22 noviembre 2021 11:25 | Actualizado a 22 noviembre 2021 12:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d’un home de 48 anys i nacionalitat espanyola a la Ràpita.

Als volts de les cinc de la matinada de dissabte, els Mossos van ser requerits pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), quan atenien un home que es trobava en parada cardiorespiratòria i que, posteriorment, va morir.

El resultat de l’autòpsia va determinar que el cos presentava signes de violència. Efectius de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Terres de l’Ebre investiguen les circumstàncies de la mort. 

La investigació està sota secret de les actuacions.

Ara per ara es desconeix si la víctima era veí del poble o no, ni on va ser localitzada. 

“No tenim més informació al respecte d'aquest fet. La policia ens va informar de seguida del succés, però no sabem ni qui era, ni com ha passat ni per què”, explica al Diari l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós. “La coordinació amb els Mossos d'Esquadra és immediata i van anar patrulles de la Policia Local també, com sempre. Sempre treballem de forma coordinada”.

Ampliació 13.14 hores:

Segons ha pogut saber el Diari, els fets van tenir lloc en un pis ubicat al número 36 del carrer Méndez Núñez de la Ràpita. La víctima hauria caigut per les escales però posteriorment es va veure que tenia marques que podrien ser d'estrangulament.

Comentarios
Multimedia Diari