Investiguen un home per posar esquers enverinats a Godall

L'home va ser sorprès en plena natura amb prop de 250 pastilles de raticida

22 julio 2021 10:17 | Actualizado a 22 julio 2021 10:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els agents del SEPRONA de la Guàrdia Civil investiguen un veí de Godall de 67 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la fauna, la flora i els animals domèstics per utilitzar pastilles de raticida en una àrea privada de caça. Segons la policia, la motivació de l'investigat seria matar "indiscriminadament" una gran quantitat d'animals salvatges i domèstics.

La investigació dels fets va començar a principis de juny, quan els agents van localitzar diverses pastilles de rodenticida, un químic que s'utilitza per matar rates, repartides per diferents ubicacions, algunes estratègicament col·locades en zones de pas de conills, d'una zona rural al terme de Godall. Per este motiu, la Guàrdia Civil va iniciar diversos operatius per localitzar a l'autor dels fets, al qual el van poder identificar este diumenge. El sospitós duia 248 pastilles de rodenticida que amagava sota el seient del copilot del seu cotxe. Unes pastilles idèntiques a les 80 que els agents van localitzar després d'una inspecció exhaustiva de la zona.

L'home va haver de declarar al jutjat d'Amposta per un presumpte delicte contra els recursos naturals i el medi ambient. L'ús de verins ubicats de forma indiscriminada en terrenys oberts afecta greument a la fauna i pot suposar un risc greu per a la salut pública.

Comentarios
Multimedia Diari