Investiguen un ‘pub’ a Tortosa per festes amb ball

S’han penjat vídeos a les xarxes socials durant els darrers dissabtes on es pot veure un gran grup de joves ballant sense respectar la distància de seguretat

07 julio 2020 14:00 | Actualizado a 13 julio 2020 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa estan estudiant uns vídeos apareguts a les xarxes socials on es veu un gran grup de joves en un conegut pub de la ciutat ballant sense mantenir les distàncies de seguretat per la Covid-19.

Els vídeos han causat ressò i moltes crítiques de denúncia a les mateixes xarxes socials, i pel que sembla aquesta classe de festes han tingut lloc diversos caps de setmana, a la zona de Mig Camí.

Ara per ara, els Mossos d’Esquadra no tenen registrada cap denúncia al respecte i estan estudiant la veracitat dels vídeos, que siguen actuals i del cert de Tortosa. En cas de fer-se alguna actuació, seria conjunta amb la Policia Local de Tortosa, que és el cos que té competències en matèries d’inspecció de locals. Segons s’ha confirmat al Diari, la Policia Local també està estudiant el cas per determinar les mesures que s’hagin de prendre al respecte.

Les festes, però, ja són vox populi entre la joventut de la ciutat, i segons fonts consultades pel Diari, sembla que després acabarien al Coll de l’Alba amb grans «botellons».

Als vídeos que s’han compartit a Instagram i Twitter es poden veure una gran quantitat de joves en actitud completament relaxada, aliens als riscos i rebrots de la Covid-19 que poden afectar els més vulnerables.

Dispositiu a Ulldecona

D’altra banda, el passat divendres al vespre es va portar a terme un dispositiu policial amb Mossos, agents ARRO i Policia Local al pub Catra d’Ulldecona, on fa unes setmanes sí es va aixecar acta per incumpliment de les mesures de seguretat.

Com a resultat del dispositiu, es van interposar cinc denúncies per tinença de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques; quatre per tinença de marihuana i una de cocaïna. També es van detectar vuit infraccions en matèria de policia administrativa referents a seguretat del local i temes laborals (manca de contractes del personal).

Comentarios
Multimedia Diari