Isidre Sampé relleva Teresa Mariné a l'alcaldia de Vilalba dels Arcs

Fruit del pacte entre Units per Vilalba i Compromís per Vilalba

15 junio 2017 15:52 | Actualizado a 15 junio 2017 16:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta setmana s'ha produït el relleu en l'alcaldia a l'Ajuntament de Vilalba dels Arcs. Isidre Sampé d’Units per Vilalba assumeix l’alcaldia substituint a Teresa Mariné, de Compromís per Vilalba, arran el pacte acordat fa dos anys en les eleccions municipals entre aquests dos partits.

L’alcalde Isidre Sampé afirma al Diari que arriba a l’alcaldia amb «molta il·lusió». Sampé recorda l’important teixit social del poble, amb moltes associacions. «És un poble amb molt de dinamisme, i l’alcalde ha d’estar a tot arreu. Això em farà tenir molt de contacte amb la gent», expressa. 

Com a línies de treball i projectes que vol emprendre en aquests dos anys de mandat, Sampé detalla que actualment s’està treballant en el centre dia del poble, i que a finals d’any podria estar enllestit. Pel que fa a altres projectes que iniciarà el consistori properament, l’alcalde destaca el canvi de tota la il·luminació del poble amb un sistema led per ser més eficients energèticament, així com la millora del paviment dels carrers. 

Comentarios
Multimedia Diari