Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ja a la venda a les llibreries les samarretes solidàries ‘Sóc ebrenc–a’

A la llibreria Bassa de Móra d'Ebre, Viladrich de Tortosa i Guaix d'Amposta

Diari de Tarragona

Whatsapp
La samarreta es va presentar amb motiu de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre. Foto: Fira del Llibre Ebrenc

La samarreta es va presentar amb motiu de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre. Foto: Fira del Llibre Ebrenc

Després d’esgotar-se amb èxit el primer estoc de 400 samarretes amb el missatge ‘Sóc ebrenc –a’ que es van posar a la venda coincidint amb la celebració de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d’Ebre el passat mes de maig, ara les llibreries ebrenques de referència, Bassa (de Móra d’Ebre), Viladrich (de Tortosa), i Guaix, (d’Amposta) les posen a disposició durant tot l’any.

A més, ara s’han fet talles especials per a nens i nenes de 4-5 i 6 anys, junt amb la resta de talles (S, M, L i XL). El preu de venda és de vuit euros i els beneficis econòmics que se’n derivin aniran a parar a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, una entitat que treballa i promou tallers ocupacionals amb persones discapacitades des de fa més de 30 anys.

De fet, és aquesta mateixa entitat la que a través dels seus tallers ocupacionals s’encarrega de l’estampació de les samarretes i de distribuir-les a les llibreries, amb la qual cosa s’ha donat feina a aquests nois.

Temas

Comentarios

Lea También