Jarabe de Palo i Los Secretos, grans apostes musicals a les festes d'Ascó

Les festes compten amb concerts d’aquests populars grups. També de grups com Los Diablos, Maldita Nerea o Animal

02 agosto 2018 08:21 | Actualizado a 02 agosto 2018 08:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Festa Major d’Ascó donarà el tret de sortida el dia 15 d’agost al punt del migdia amb el tradicional repic de campanes i l’enlairada de coets. Uns actes que continuaran durant unes jornades intenses, i que a la tarda del mateix dia 15 viuran el pregó de festa i el relleu de Pubilles i Hereus, al Casal Municipal.

Tot plegat s’emmarca enmig d’una àmplia programació que combinarà aquelles propostes de caràcter més tradicional amb d’altres que estaran marcades per la música, els balls, el teatre, així com diverses activitats populars adreçades a públics de totes les edats.

Els concerts tindran un paper clau en el programa –tot i que el gruix de tots els actes es concretarà al llarg d’aquesta setmana– i comptarà amb la presència de formacions reconegudes i tan populars com Jarabe de Palo, Los Diablos, Los Secretos, Maldita Nerea o Animal. I és que des del dia 15 fins al 18 d’agost són diversos els concerts que passaran per la localitat ebrenca.

També hi haurà diferents orquestres que oferiran les seves millors versions. 

El dia 15, doncs, serà el torn de l’Orquestra Tangara. L’endemà actuarà, primer, l’Orquestra Costa València, i tot seguit serà el torn del grup Animal.

Els focs artificials posaran el punt i final a la Festa Major. Tindran lloc el dia 19 d’agost

Les propostes dels dies 17 i 18 d’agost tindran com a principals protagonistes els grans caps de cartell d’aquestes jornades festives i amb un clar toc musical.

Es tracta, doncs, dels populars grups Jarabe de Palo i Los Diablos –que actuaran el dia 17–, precedits de l’orquestra Isaura; i Los Secretos i Maldita Nerea –el dia 18– als quals els precedirà l’Orquestra Selvatana.

Les actuacions musicals s’allargaran encara fins al dia 19, en aquest cas amb el Grup Malambo’s i també amb l’Orquestra Himalaya.

A banda de la música, els balls, l’elecció de les pubilles i hereus i els actes de caràcter més tradicional, tindrà un paper destacat també el teatre. I serà, doncs, de la mà d’El Llibertí, una representació musical protagonitzada, entre d’altres, per Abel Folk i Àngels Gonyalons, que arribarà també el dia 19, en la darrera jornada de la Festa Major.

Tot i així, el punt final oficial arribarà el mateix diumenge, a partir de dos quarts de dotze de la nit, amb l’espectacular castell de focs artificials.

Comentarios
Multimedia Diari